Nintendo Switch spellen 2024

Ben je op zoek naar de leukste spellen voor de Nintendo Switch? Ik hield vorige jaren al een overzicht bij van de Nintendo Switch spellen 2020 en Nintendo Switch spellen 2021 en Nintendo Switch spellen 2022 ook toegevoegd. Ik houd hier een overzicht bij van de leukste nieuwe releases. Hierbij zie je met name spullen voor de leeftijdscategorie vanaf 3 jaar en vanaf 7 jaar volgens Het PEGI-leeftijdsclassificatiesysteem. Hieronder leg ik uit hoe dat systeem werkt. In het kort is het de minimale leeftijd per spel waarvoor het spel geschikt is, dus een soort van kijkwijzer voor de spelcomputer.

Onderaan vind je een overzicht met het laatste Nintendo Nieuws.

Nieuwste Nintendo Switch spellen 2024

MARIO VS. DONKEY KONG 

nintendo switch

Kraak puzzels, overwin uitdagingen en vind de sleutels om de Mini-Mario’s te redden en Donkey Kong te verslaan. De demo biedt spelers ook een eerste blik op de nieuwe co-opstand, waarin twee spelers een enkele Joy-Con kunnen delen om als Mario en Toad samen te werken. Daarnaast hebben spelers toegang tot de nieuwe moeilijkheidsniveaus van de game – waarbij de Classic Style hetzelfde uitdagingsniveau biedt als de originele Game Boy Advance-versie. Wie liever een makkelijkere ervaring heeft, kan de Casual Style proberen. Daarin geldt geen tijdslimiet, en kunnen spelers vanaf checkpoints verder spelen.

Persberichten

VIDEOGAME POKÉMON LEGENDS: Z-A ONTHULD

27 februari 2024 – The Pokémon Company heeft vandaag Pokémon Legends: Z-A uit de doeken gedaan. Deze nieuwe videogame wordt in 2025 wereldwijd exclusief uitgebracht voor de Nintendo Switch-systemen.

Pokémon Legends: Z-A, een ambitieuze nieuwe game in de Pokémon-videogameserie, zal in 2025 wereldwijd gelijktijdig worden uitgebracht voor de Nintendo Switch. Er staat spelers een spannend nieuw avontuur te wachten in Lumiose City, waar wordt gewerkt aan een stedelijk herontwikkelingsplan om een stad te creëren waar mensen en Pokémon kunnen wonen.

Het PEGI-leeftijdsclassificatiesysteem

Nintendo of Europe GmbH is lid van de ISFE, de Interactive Software Federation of Europe. Dit betekent dat alle spellen die in Nederland en België door Nintendo worden uitgegeven onderworpen worden aan een vrijwillige keuring volgens het PEGI-leeftijdsclassificatiesysteem. PEGI staat voor Pan European Games Information.

Het PEGI-systeem is opgericht in 2003 om Europese ouders te helpen goedgeïnformeerde beslissingen te nemen over het kopen van interactieve spellen en ervoor te zorgen dat minderjarigen niet worden blootgesteld aan spellen die ongeschikt zijn voor hun leeftijdsgroep. Het initiatief wordt ondersteund door grote spelsysteemfabrikanten zoals Nintendo, maar ook door Europese uitgevers en ontwikkelaars van interactieve spellen.

Onderverdeeld in PEGI: 3, 7, 12, 16 en 18.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *