Officiële opening van de Choco Kopjes in Park Tivoli

Het wordt heerlijk weer dit weekend EN het is vaderdag. Reden genoeg voor een uitstapje in de regio Nijmegen. Park Tivoli is een gezellig pretpark voor jonge kinderen in Gelderland, het ligt bij Nijmegen in Berg en Dal. Dit weekend wordt Choco Kopje officieel geopend! Ik deel graag het persbericht van Park Tivoli:

Opening Choco Kopjes

Theekopjes park tivoli

Dit seizoen is het attractieaanbod van Amusementspark Tivoli uitgebreid met de Choco Kopjes. Op zondag 19 juni 2022, tevens Vaderdag, zal deze nieuwe attractie om 12.00 uur feestelijk worden geopend.

Bij binnenkomst van het park krijgen alle vaders (en opa’s) een speciaal voorwerp. Dit voorwerp hebben ze nodig bij de opening van de Choco Kopjes om 12.00 uur.

De vaders mogen de strijd met elkaar aangaan in 2 leuke spelrondes. De uiteindelijke winnaar van de spellen mag onder begeleiding van Tiffi & Toffi de Choco Kopjes officieel openen. Na opening mag de winnende vader samen met zijn gezin én Tiffi & Toffi als eerste een rondje in de Kopjes draaien.

Rond 14.00 uur zijn de feestelijke activiteiten afgelopen. Hierna krijgen uiteraard alle overige bezoekers van het park ook de gelegenheid om te draaien, zwieren en zwaaien.

Op zondag 19 juni is het pretpark geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Koop nu je online tickets voor deze feestelijke opening op www.parktivoli.nl/tickets

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *