Pijnlijke tandjes? Bijtring 4NaturalKids

Inmiddels bijna 1,5 jaar oud en ineens drie kiezen die doorkomen, helemaal niet leuk natuurlijk. Het zat er al weken aan te komen. Je zag ze duwen in dat kleine mondje. Natuurlijk gaat alles dan in de mond, want dat verzacht de pijn een beetje. Ik heb een paar bijtringen die je in de koelkast kunt leggen, dat verkoelt het mondje even, dat lijkt hij wel fijn te vinden. Ook maak ik weleens een waterijsje met een beetje diksap en vooral veel water.

What's on mama's mind - 4NaturalKids bijtringVan 4NaturalKids heb ik nu een hele mooie natuurlijke bijtring gekregen. Een bijtring gemaakt van onbewerkt esdoorn hout met een knuffeltje van biologisch katoen eraan. Het knuffeltje heeft de vorm van een ster en is van heel zacht materiaal, daar kan echt mee geknuffeld worden dus. Doordat het van natuurlijke producten is gemaakt, is het vrij van giftige stoffen, je kleintje kan dus heerlijk kauwen, sabbelen en knuffelen.

Hier is de bijtring al favoriet. Bij mama, omdat de bijtring met het doekje zo mooi is. Bij de kleine omdat het heerlijk voelt in zijn mondje. De bijting is er in drie kleuren, met dromerige namen als Cloud blue en Dusty pink, ook in Off white.

Net als voor andere bijringen en babyspeeltjes adviseert 4NaturalKids altijd in de buurt te blijven van je kleintje en het product op oneffenheden te controleren. Je bestelt hem via de website voor € 12,95. Leuk kraamcadeau, toch?

Opgestuurd artikel klein

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *