Review: Plant Rebelz stekjes en kamerplanten

Plantjes zijn populairder dan ooit. Instagram en Pinterest puilen er vanuit. Ben jij ook zo gek op plantjes? Ik maakte een tijdje terug al kennis met Plant Rebelz, een webshop met stekjes van kamerplanten via de post. Ik vertel je graag meer over Plant Rebelz en ik heb een mooie kortingscode voor je. Met de code mamas-mind-5 krijg je namelijk 5 euro korting op je bestelling vanaf € 25 in de webshop van Plant Rebelz.

plant rebelz

Wat is Plant Rebelz?

Plant Rebelz is een webshop met de leukste kamerplanten voor in jouw interieur, die worden bezorgd per post. Bij Plant Rebelz worden de stekjes geteeld in hun eigen kas. Ze hebben alle kennis in eigen huis en zogen dat jij een kamerplant in top conditie krijgt. Ze weten alles over stekken, over het verdelen en vermeerderen, over klimaatomstandigheden en plantenvoeding. De stekjes en kamerplanten groeien dus op met de perfecte basis, nu hoef jij er alleen nog maar voor te zorgen dat ze bij jou thuis vertroeteld worden met water en licht. De kamerplanten hebben trouwens de leukste namen van Frosted of Fruity smartass tot blushing weirdo of silver punk. Te grappig.

plant rebelz stekjes


Het leuke van Plant Rebelz is dat ze continu blijven zoeken naar nieuwe trends. Een opvallende bladnerf of een special vorm. Misschien wel een special kleurencombinatie die past binnen de interieurtrends van het moment? De plantenhelden die werken bij Plant Rebelz zijn makkelijk te bereiken voor tips en het beantwoorden van jouw prangende vragen. Behalve stekjes, shop je er ook kamerplanten in het formaat dat jij wenst. Tijd om je interieur op te fleuren met een mooie groene kamerplant, een stoere Monstera of een Tropische Ficus? Een stekje laten opgroeien is natuurlijk superleuk, maar een volwassen plant shop je ook al bij Plant Rebelz.

Wat is een stekje?

potjes en stekjes plant rebelz

Een stekje is een takje van een volwassen plantje, dat je afknipt of afsnijdt en in de grond zet om een plantje te laten groeien. Je kan een plantje vermeerderen door te stekken, het nieuwe plantje heeft dan precies dezelfde eigenschappen als het oude plantje. Bij PlantRebelz krijg je de stekjes van kamerplanten al netjes voor jou gestekt en verzorgt, klaar om te plaatsen in een potje. En klaar om te worden verzorgd, door jou. Eigenlijk is een stekje een babyplantje waar jij plant mama of papa van wordt en goed voor gaat zorgen, door ze water en zonlicht te bieden. Lieve woordjes helpen ook mee 😉

Review PlantRebelz

Ik ben gek op tuinieren en in de achtertuin lukt het mij aardig om de planten te herkennen en te verzorgen. Maar met kamerplanten ben ik wat minder goed. Ik vind ze hartstikke leuk en we hebben er veel in ons interieur. Maar ze gaan regelmatig stuk en ik kan dus wel wat tips en tricks gebruiken. Ik heb nu twee keer een leuke plantenbox van Plant Rebelz ontvangen en ik ben superenthousiast. De pakketten zien er heel goed uit, de plantjes hebben voldoende water en zijn dusdanig verpakt dat je ze niet gekneusd of geknakt bij je thuis krijgt. Ik vind de plantjes er heel mooi en gezond uitzien en ze staan inmiddels al een tijdje in ons interieur te shinen. Ze doen het goed. Ik vind het meteen ook een stuk leuker om kamerplanten in huis te halen en er over te lezen en meer over te leren. Zodat we ze beter kunnen verzorgen en er langer van kunnen genieten.

Korting op je Plant Rebelz plantjes

Ik heb een kortingscode voor 5 euro korting op je bestelling bij Plant Rebelz. Met de kortingscode mamas-mind-5 krijg je 5 euro korting op je bestelling vanaf 25 euro!

plant rebelz plantjes

Ik weet niks van kamerplanten

Moet je superveel kennis hebben van de kamerplanten als je bij Plant Rebelz een plant uitzoekt? Nee hoor, je kan ook de zogenaamde hufter proof kamerplanten scoren in de webshop. Voor als je geen groene vingers hebt, maar wel je interieur met een levende plant wilt opfleuren. Dus weet jij niks van kamerplanten. No worries, zoek lekker een simpele plant uit. Laat je adviseren bij de Plant Rebelz voor de afdeling makkelijke planten, die groen blijven, ook als je geen groene vingers hebt.

Op Instagram. Bekijk het account van @PlantRebelz en bekijk de leuke plant party pics #GetYourPlantPartyStarted

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *