Puzzels Crocodile Creek als kerstcadeau

Nog op zoek naar een leuk cadeau voor kerst? Ik heb twee toffe puzzels uitgezocht van het merk Crocodile Creek en die breng ik jullie graag onder de aandacht.

Puzzel van Crocodile Creek voor meiden

Crocodile creek vloerpuzzel

De ‘Shaped box puzzle Bear&Friends’ is een prachtige puzzel. Alleen de doos is al een echte eye catcher.  Dat is dan ook geen bezwaar om die in je woonkamer te hebben slingeren. De beer en zijn vriendjes staan voor en zitten in de boom. Het is een heel kleurrijke puzzel.

Crocodile creek vloerpuzzel

Een vloerpuzzel, dat houdt dus in dat de puzzel geschikt is om op de grond te maken. Hij past op tafel, want hij is een kleine 70 cm bij 50 cm. Maar mijn ervaring is dat kinderen veel liever op de grond puzzelen en daarom vinden ze een vloerpuzzel ook altijd zo leuk.

Afmeting 69×50 cm (puzzel); 27×28 x7,5 cm (doos)
Leeftijd: 3 +
Stukjes: 36

Puzzel van Crocodile Creek voor jongens

Crocodile creek vloerpuzzel

Crocodile Creek Puzzelkoker Aquarium Museum. Oké, de puzzel hoeft natuurlijk niet alleen voor jongens te zijn, maar wij zochten hem wel uit voor een stoere kleuterjongen. Een leuk mooi cadeau voor onder de kerstboom. Hoewel de kinderen met Sinterklaas eigenlijk al genoeg verwend zijn, kan een cadeautje met kerst er nog bij! Een puzzel is ook iets wat ik heel erg leuk vind voor de winterperiode. Lekker binnen samen spelletjes doen en puzzelen.

Crocodile creek vloerpuzzel

Het Aquarium bevat 72 stukjes en is een mooie uitdaging voor kinderen vanaf vijf jaar. Er is ontzettend veel te zien op de puzzel en daarmee erg leuk om te maken. Noem maar eens op wat er allemaal te zien is, dan ben je wel even bezig. We gaan zelf ook heel graag naar de dierentuin in Arnhem, Burgers Zoo. Daar heb je de Ocean, dit binnen aquarium is altijd de moeite waard om even te bekijken, je ziet zoveel mooie vissen, van heel dichtbij. Kinderen kijken hun ogen uit.

Leeftijd: 5 +
Stukjes: 72

Over Bertoy

Bertoy is een speelgoeddistributeur met een aantal mooie merken onder zijn hoede. Ze hebben de volgende merken:
Angel Blish, Snails, Tiger Tribe, Gotz, mudpuppy, Steiff, Crazy Aarons en Crocodile Creek. De merken zijn allemaal van hoge kwaliteit en uitvoerig getest en beantwoorden allemaal aan de Europese kwaliteitsnormen.

Verder is ook het educatieve aspect belangrijk (zeker bij Crocodile Creek & Mudpuppy), waardoor kinderen al spelend leren.
Tiger Tribe is een merk dat “portable play” hoog in het vaandel draagt. Sets die je makkelijk overal kan meenemen om je kids te entertainen. Denk aan in een restaurant, in het vliegtuig etceterca. Ook zeer makkelijk op te ruimen en te bewaren.

Crazy Aaron’s Thinking Putty is een speelklei dat je misschien doet denken aan slijm, maar dit is het niet. Deze glibberige speelklei is ongevaarlijk en ook niet giftig voor kinderen.

De producten worden ter plaatse gemaakt in de Verenigde Staten en hun fabriek stelt ook mensen te werk met zowel mentale als fysieke handicaps.
Kerst voor moeder en kind

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Crocodile Creek puzzels
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *