Spellen bezorgservice

Uber Eats bezorgt spellen en speelgoed van Hasbro. Wat een goed idee, behalve eten ook een leuk spelletje Monopoly, Playdoh, Twister of andere favoriet op je stoep.

Uber Eats bezorgt spellen en speelgoed van Hasbro.

Deze week startte Uber Eats in Amsterdam een samenwerking met speel- en entertainmentbedrijf Hasbro, waarmee consumenten via de Uber Eats app gezelschapsspellen en speelgoed kunnen bestellen; een spellenbezorgservice Het productaanbod van Hasbro omvat klassiekers als Monopoly, Trivial Pursuit, Twister en speelsets van Play-Doh. Via de Uber Eats app bestel je snel, veilig en gemakkelijk je lievelingsspel dat binnen dertig minuten bij je thuis bezorgd wordt.

spellen hasbro

Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats: “We zijn er trots op dat we deze unieke kans bieden op ons platform. Naast het bezorgen van het eten van de lekkerste restaurants van Nederland, breiden we onze service nu uit met het bezorgen van deze spelletjesklassiekers. Hiermee willen we het voor Nederlanders comfortabeler en plezieriger maken om thuis te zijn in deze moeilijke periode.”

De spellen bezorgservice is eenvoudig, de spellen van Hasbro bestel je in de Uber Eats app in de speciaal daarvoor ingerichte digitale shop ‘Hasbro Speelgoed en Spellen‘. De spellen worden contactloos geleverd volgens de veiligheidsmaatregelen van Uber Eats. De uitrol van de service begint vandaag in Amsterdam.

Mevrouw Monopoly

Bring Home The Fun campagne

Hasbro ondersteunt gezinnen die binnen zitten met Bring Home The Fun campagne

Terwijl miljoenen gezinnen wereldwijd door de coronapandemie thuis moeten blijven, lanceert speel- en entertainmentbedrijf Hasbro een campagne die ouders en kinderen een hart onder de riem steekt: Bring Home The Fun.

De campagne geeft ouders en verzorgers tips en middelen om de kinderen op een leuke manier thuis bezig te houden.

Onderdeel van de campagne is een internationale website, waar o.a. te zien is hoe medewerkers van Hasbro zich thuis redden in deze lastige tijden. De site geeft ook tips en middelen om waardevolle tijd samen met je kinderen door te brengen en de spanning te verlichten. Speltips, challenges, ideeën hoe je spellen en speelgoed kunt gebruiken om de hersenen van kinderen te stimuleren, tot suggesties hoe om te gaan met emotionele stress. Op de site vinden bezoekers onder andere knutselideeën voor Play-Doh; challenges met NERF blasters om kinderen lekker in beweging te houden en leuke content van TRANSFORMERS, POWER RANGERS en MY LITTLE PONY. Inspiratie voor ouders en verzorgers om spelplezier in huis te stimuleren met nadruk op creativiteit en gezelligheid samen.   

playdoh krokodil klei

We vinden het enorm inspirerend te zien hoe onze merken als Play-Doh, Monopoly en Nerf in deze nieuwe omstandigheden ontspanning en troost bieden aan zowel ouders als kinderen, zegt Katrien van Basten Batenburg, hoofd marketing Hasbro Benelux. “We hopen dat de Bring Home The Fun campagne gezinnen kan helpen om in deze moeilijke periode op een leuke en gezellige manier de tijd door te brengen. Samen spelen, samen lachen, het haalt de druk even van de ketel en is daarom belangrijker dan ooit. Ik kan alleen maar zeggen: ruim elke dag tijd in om even te spelen, het liefst samen met je kinderen. Rustig iets knutselen met Play-Doh, of als je kinderen wat groter zijn een leuk spel, of lekker rondrennen met NERF blasters.

Cordaan speelt mee

Als onderdeel van de campagne doneert Hasbro Benelux speelgoed aan 4.000 cliënten van zorgorganisatie Cordaan. In Nederland wordt Bring Home The Fun ondersteund met een online- en tv-campagne, onder meer op StukTV Live, op vrijdag om 16:00 uur. Hasbro vraagt het publiek om mee te praten en hun foto’s en tips te delen op social media onder #bringhomethefun.
In samenwerking met:
Cordaan en Bookspot

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *