Selfcare: BLOY Institute haalt Kim Kardashian’s geliefde laser facial naar Amsterdam

Je dagen staan vaak in het teken van je kinderen of werk. Heb je ook tijd voor jezelf? In de kerstperiode zie je dat veel moeders toch ook op zoek gaan naar een moment voor zicht zelf, bijvoorbeeld door een dagje sauna, bezoek aan de schoonheidsspecialist. Ben je op zoek naar een gezichtsbehandeling die rimpels vermindert en zichtbare tekenen van huid veroudering verbetert? Maak in onderstaand persbericht kennis met de laser facial. Het betreft de laserbehandeling Fotona4D® die de huid langdurig lift en verstrakt. Overigens superleuk, want het is de favoriete treatment van de Kardashian’s. BLOY brengt deze exclusieve laser facial als één van de eersten naar Nederland.

Geliefde laser facial naar Amsterdam

bloy institute

Wie denkt dat het effect van een facelift alleen mogelijk is middels een operatie heeft het mis:
de baanbrekende laserbehandeling Fotona4D® lift en verstrakt de huid langdurig. Het is de favoriete treatment van de familie Kardashian voor een gladde huid en strakkere kaaklijn. BLOY Institute, de favoriete kliniek onder menig BN’er, brengt deze exclusieve laser facial als één van de eersten naar Nederland. Te boeken sinds november 2021.

Van Hollywood tot Dubai

De Fotona4D® draait overuren in de bekendste klinieken wereldwijd, van Hollywood tot Dubai. De laserfacial geeft een ware collageen boost aan je huid en rode loper sterren van over de hele wereld zweren erbij. De skin tightening Fotona4D® behandeling gebruikt een unieke combinatie van vier stappen met twee laser golflengtes, om meerdere huidlagen te targeten. Dit maakt de huid langdurig strakker, waardoor deze er gelift en jonger uitziet. 

De kracht van de laser facial

Dankzij de vier dimensies van Fotona4D®, kan jouw huid tijdens de behandeling optimaal profiteren van de kracht van de laser. De 4D® Laser helpt de gezichtscontouren te verstrakken en liften, vermindert rimpels en verbetert zichtbare tekenen van veroudering. Bovendien biedt de procedure het meest natuurlijke (en bovendien langdurig zichtbare) resultaat, ten opzichte van welke andere gezichtsbehandeling dan ook. Flawless skin à la Kim Kardashian? Check!

bloy institute

Over BLOY Institute

BN’ers lopen de deur plat bij BLOY Institute, dé boutique kliniek waar je terecht kunt voor een frisse, gehydrateerde en verbeterde huid. Zo kun je terecht voor een uitgebreide gratis huidscan: de start van een optimaal verzorgingsplan. Daarna wordt op basis van persoonlijk advies een behandelplan opgesteld: effectieve behandelingen die tot diep in de huidlagen doordringen en een ware anti-aging boost opleveren. Als laatste kan ook de beauty liefhebber haar hart ophalen in het walhalla van Oud-Zuid, namelijk bij de luxe skincare store van BLOY: voor producten en luxueuze giftsets.

Openingstijden: maandag t/m donderdag 09:00-21:00, vrijdag & zaterdag 09:00-18:00, zondag 10:00-18:00.

Persbericht BLOY Institute.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *