Shoesme sneakers najaar 2020

Ineens was het herfst, hoewel we afgelopen jaren nog best wel een warme nazomer hadden, was het dit jaar eind september ook echt herfst, met regen en wind. Goed nieuws voor de kledingmerken en hun najaarscollecties, denk ik. Want, zo verdwijnt die zomerkleding eerder op de bovenste plank van de kasten en komen de winteroutfits weer te voorschijn. En gaan we weer shoppen…toch? Zo ook wij, voor nieuwe schoenen. Jonge kinderen hebben elk seizoen wel weer een maatje erbij, is mijn ervaring. Zelden kunnen ze nog in een paar van het jaar er voor. Natuurlijk ontbreekt er ook dit jaar geen sneaker van Shoesme in de garderobe van onze kids.

Shoesme jongens sneaker

kinderschoenen Shoesme

Mijn zoontje zocht deze Shoesme sneakers uit. Stoer en stevig, gemaakt van leer. Hij vindt ze prachtig en ze lopen inmiddels heerlijk. In het begin merk je dat de schoen nog wat stug is, maar dat is na één a twee keer lopen veel beter. Ik vind het een heel leuke en stoere schoen. De camouflage print met het fel oranje valt echt op. Mijn zoontje vindt soldaten heel cool, dus dat hij soldaten schoenen heeft, want dat is het geval met camouflage, vindt hij geweldig. Je hebt ze ook nog in andere kleuren, echt een aanrader om eens te bkijken. Zelf is voor mij de combinatie groen en oranje echt de perfecte combinatie voor de herfst. Ik denk ook dat die herfstkleuren goed bij mijn zoontje passen, dus het is echt een goede keuze geweest om deze nu uit te zoeken, vind ik.

Wat ik fijn vind van deze schoenen is dat ze een stevige neus hebben, ze lopen ze niet zo maar kapot. Mijn zoontje is heel fanatiek met zijn stepje, daar racet hij mee rond op de straten en soms remt hij ineens met zijn voet in plaats van de rem. Dan wil je wel stevige schoenen hebben!

De Shoesme sneaker is er in maat 24 t/m 35. Verkoopprijs € 79,95.

Verkrijgbaar in diverse schoenenwinkels, Shoesme.nl en in de Shoesme winkels. Heb jij al weleens een Shoesme brandstore bezocht. Er zijn er Vleuten, Goirle (voorheen in Tilburg), Den Bosch, Drachten, Heusden en Breda.

Laarsjes met eenhoorns

Shoesme kinderschoenen

Had je ook de Limited editions gezien van Shoesme dit jaar met het vosje en de eenhoorn? Ik vind ze geweldig. Mijn dochtertje heeft de laarsjes met de eenhoorn uitgezocht. Ze zijn prachtig en ze zitten ook heel lekker. Ook hier is het zo dat ze in het begin wat stug zitten, maar dat wordt heel snel al soepel. De eerste keer moesten we onze best doen om de rits goed dicht te krijgen, nu doet ze het makkelijk zelf. De laarsjes vallen iets groter, is ons idee. Volgens het meetapparaat zit ze namelijk in maatje 28,5 of zelfs 29, maar in maatje 28 past ze de laarsjes goed. Je kan de zool eruit halen. Ik doe dat altijd even en dat zet ik daar haar voet op. Zo kan je goed zien hoeveel ruimte ze over heeft op de zool. Daar heeft ze met deze laarsjes nog veel ruimte, dus daarom denk ik dat ze groot vallen.

De meisjesschoenen van Shoesme in de Limited Editions kosten € 119,95 en zijn verkrijgbaar in maat 24 t/m 25.

Bekijk ook het overzicht van Shoesme en mijn kinderen met de schoenen door de jaren heen op www.mamas-mind.nl.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *