Tijd voor een verjaardagskaart met Greetz

Voor mij is Greetz echt een geweldige uitvinding. Dankzij Greetz ben ik veel vaker op tijd met verjaardagskaarten. Een herinneringsmailtje, met weet je nog vorig jaar heb je op dit moment een kaartje gestuurd aan… en dan heb je ook nog eens dankzij het adressenboek het adres bij de hand. Het liefst stuur ik gepersonaliseerde verjaardagskaarten, met een leuke recente foto over een mooie herinnering.

Bijzondere momentenkalender

Vroeger kende ik alle verjaardagen uit mijn hoofd. Ik geloof dat als ik er nu zo over nadenk, dat het mij altijd nog wel lukt om verjaardagen te herinneren. Behalve op het moment dat ik er aan zou moeten denken. Bijvoorbeeld op de dag zelf of liever nog, net ervoor zodat ik nog een kaartje kan sturen.

Verjaardagstaart Greetz

Net als Greetz is Facebook ook heel goed in het mij helpen herinneren aan verjaardagen. Hoewel een goede verjaardagskalender voor mij ook geen slecht idee zou zijn, gebruik ik vooral Greetz en Facebook als verjaardagenreminder. Dat werkt supergoed, want mijn telefoon heb ik immers vrijwel altijd bij de hand. Als ik er zelf aan moet denken dan heb ik vaak niet eens meer tijd om een kaartje te kopen in de winkel, laat staan dat ik nog postzegels in huis heb. Bij Greetz heb je het voordeel dat je in veel gevallen voor ‘s avonds 21:00 uur nog op tijd bent om een kaartje de volgende dag te kunnen laten bezorgen. Ik zag nu op de website dat er zelfs een bijzondere momentenkalender is, zodat je helemaal niks meer hoeft te vergeten. Zie jij jezelf eens super attent worden :).

Een appje voor je verjaardag?

En zeg nou eerlijk een echte verjaardagskaart ontvangen per post is vele malen leuker dan een appje. Vroeger als kind had ik altijd een mooie kaartenslinger van alle verjaardagskaarten, tegenwoordig ontvang je wel meer verjaardagswensen, maar toch wel 99% digitaal, denk ik.

Bij Greetz heb je keuze uit ruim 1500 verschillende kaarten, maar de foto kaarten blijven mijn favoriet. Geen leuke foto om te versturen en op zoek naar een kaart voor een speciale gelegenheid? Je kunt filteren op o.a. kaarten voor mannen, vrouwen of kinderen: maar ook op designer (o.a. Blond Amsterdam, Paperclip, TMZ en Doodles), thema (o.a. dieren en humor) en zelfs op dialect.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *