Tripp trapp stoelkussens kinderstoel

Nu de winter op z’n eind loopt en de natuur weer ontwaakt, is het tijd om de magie van de lente in huis te halen. Frisse kleuren zijn hier onlosmakelijk mee verbonden en daarom de basis van de nieuwste collectie accessoires voor Stokke‘s iconische Tripp Trapp®. Beleef de schoonheid van Scandinavisch design met nieuwe, op de natuur geïnspireerde kleuren en dessins.

Tripp Trapp Classic Kussenset in acht nieuwe dessins

tripp trapp kussenset
De Tripp Trapp Classic Kussenset is verkrijgbaar vanaf € 39,-.

Door de combinatie van het zachtste organische katoen en een gemakkelijk afneembare PFC-vrije coating straalt deze collectie veel charme uit. Tussen de lente-proof kleuren en dessins zit er sowieso één die bij jou past. De collectie bestaat uit: Icon Multicolor, Icon Grey, Pink Fox, Blue Fox, Honeycomb Calm, Honeycomb Happy, Lucky Grey en Lucky Terrazzo Petrol.

Tripp Trapp Baby Kussen in aangepast design

tripp trapp babykussen
Het Tripp Trapp Baby Kussen is verkrijgbaar vanaf € 44,-.

Als kindjes voor het eerst rechtop gaan zitten, hebben ze vaak nog wat extra steun nodig. Het Tripp Trapp Baby Kussen (geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 6 tot 18 maanden) is zorgvuldig ontworpen en zo gevoerd dat het optimale ondersteuning biedt in deze periode. Het Baby Kussen is verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren – Sweet Hearts en Timeless Grey.

Tripp Trapp Newborn Cover

Tripp trapp newborn set
De Tripp Trapp Newborn Set is verkrijgbaar voor € 99,-. De Tripp Trapp Newborn Set Cover is alleen los te verkrijgen vanaf € 34,-.

De Tripp Trapp Newborn Set voelt door het organische katoen heerlijk zacht aan en biedt jouw baby extra comfort door de stevige, maar prettige voering. De nieuwe cover is makkelijk op de Newborn Set aan te brengen en eraf te halen en is wasmachinebestendig, zodat de omgeving van jouw kindje schoon blijft. De Newborn Set Cover is dubbelzijdig, Sweethearts White en Sweethearts Grey, en kan dus op twee manieren gebruikt worden.

EzPz™ by Stokke™ placemat voor het Tripp Trapp tafelblad

tafelblad stokke
De EzPz by Stokke placemat voor de Tripp Trapp Tray is verkrijgbaar vanaf € 29,-

Als kindjes net zelfstandig beginnen te eten zijn omvallende bordjes onvermijdelijk. EzPz heeft hiervoor een placemat – met ‘ingebouwd’ bordje en bekerhouder – die vast blijft zitten aan het Stokke tafelblad, waardoor eetmomenten minder rommelig en dus leuker worden. De vernieuwde versie van de EzPz placemat by Stokke heeft een aangepaste vorm, blijft nog beter aan het tafelblad plakken en is verkrijgbaar in twee zachte kleuren: Soft Mint en Soft Grey. Heb je geen Stokke tafelblad? Geen probleem! Je kunt deze veelzijdige placemat ook gewoon op tafel leggen en de kinderstoel van je kindje aanschuiven.

Ook erg mooi zijn de hoezen van Ukje:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *