My Joolz veiligheidsbeugel personaliseren

What's on mama's mind Joolz Day myjoolzVan opa en oma kreeg mijn zoontje (of eigenlijk: kregen wij, want hij zat toen nog in mijn buik) de Joolz Day kinderwagen cadeau. Dat is inmiddels ruim twee jaar geleden. De zilvergrijze kinderwagen is echter nog erg mooi. We gebruiken hem nog als wandelwagen voor hem, maar ook als kinderwagen voor ons dochtertje van nu 3 maanden.

Dit wisselen we af zoals het ons op dat moment uitkomt. Ideaal. Mijn zoontje wil het liefst lopen, maar dat gaat niet zo heel snel, want hij wil natuurlijk op elke oprit even gestaan hebben. Als ik haast heb, dan doe ik mijn dochtertje vaak in de draagdoek en mijn zoontje in de wandelwagen.

De veiligheidsbeugel van onze kinderwagen is zwart. Extra leuk is dat ik op wieg voor mijn MY Joolz dochtertje nu haar eigen veiligheidsbeugel heb, een roze, met tekst. Via My Joolz heb ik er een kunnen personaliseren. Eind Juli plaatste ik een vraag op mijn blog en Instagram over deze beugel; namelijk, voor welke kleur ik zou gaan en welke tekst ik zou kiezen (My Joolz). Ik heb lang getwijfeld wat ik er op wilde zetten. De meesten van jullie kozen voor de combinatie “Little dreamer” op de Old Pink veiligheidsbeugel. Daar heb ik uiteindelijk dan ook voor gekozen.

Ik ben er erg blij mee. Het maakt de kinderwagen iets meisjesachtiger, maar niet helemaal roze. Wel extra leuk bij het oudroze dekentje dat erin ligt. En gaat mijn zoontje weer in de Joolz, dan zit er voor hem een mooie zwarte stang op. Maar misschien bestellen we voor hem nog wel een mooie blauwe of groene.

What's on mama's mind joolz day my joolzIk vind het een erg leuke optie die Joolz nu biedt, het personaliseren van de beugel, maar ook het kiezen van een mooie kleur. Je kunt kiezen uit 19 kleuren en 15 karakters. Zo raak je niet gauw uitgekeken op je wandelwagen. Ook is het een mooi kraamcadeau natuurlijk: de naam van het kleintje op de beugel, daar kun je mee aankomen. Hij is geschikt voor de Joolz Day en de Joolz Geo (geef wel tijdens het bestellen aan voor welke uitvoering het is).

Bij de zilvergrijze wandelwagen vond ik erg veel kleuren mooi staan. We zijn heel blij dat we destijds deze kleur hebben gekozen. Hij is erg unisex, dus eerst bij mijn zoontje, maar ook nu bij mijn dochtertje kleurt hij perfect. Dankzij de nieuwe veiligheidsbeugel, nog net iets beter.

 

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *