Bril tegen blauw licht

Bescherm de ogen van je kind tegen blauw licht, met een bril tegen blauw licht. Ik deel graag het persbericht van Polette over blauwlicht en hoe je de ogen van je kind kan beschermen. Polette heeft een computerbril die ogen beschermt tijdens de schermtijden. Dus wanneer jouw kind tv kijkt of op de tablet zit. Dat blauw licht invloed heeft op je biologische klok, dat was mij al langer bekend. Daarom adviseren ze ook om niet op je smartphone te zitten voor het slapen.

Bescherm de ogen van je kind tegen blauw licht met polette

polette bril tegen blauw licht

Krijg je vierkante ogen van televisiekijken? Gelukkig, Willem Wever geeft als eerste het verlossende antwoord aan alle kinderen die deze vraag aan Google stellen. Het antwoord blijkt nee. Pfjoe…

Voel jij je aangesproken? Join the club! De kans is groot dat jij dit je kind ook hebt wijsgemaakt nadat het niet weg te krijgen was voor het scherm. Toch is je bezorgdheid als ouder niet onterecht. Computers, laptops, tablets en telefoons stralen constant blauw licht uit. In een rapport van de Gezondheidsraad staat dat ogen beschadigd kunnen raken wanneer ze een korte tijd in sterk licht van de zon of kunstmatige bron kijken. Daarnaast is het een enorme energielek. Gelukkig biedt brillenmerk polette een oplossing.

Bescherm de ogen van je kind tijdens schermtijden

polette heeft een computerbril coating die maar liefst 40 procent van het blauwe licht van een beeldscherm blokkeert. Is je kind geen brildrager? Je kunt deze bril ook zonder sterkte bestellen zodat de ogen van je kind altijd beschermd zijn. Door de hippe monturen dragen de meeste kinderen de brillen vol trots!

Nog meer voordelen van een computerbril

Blauw licht heeft niet alleen invloed op de kwaliteit van de ogen van je kind, het kan er ook voor zorgen dat het vermoeider is. Blauw licht heeft invloed op de biologische klok en kan daarom de slaap verstoren. Dit kan op lange termijn zorgen voor een minder goede concentratie en prestatie, zo meldt het RIVM.

Een computerbril aanschaffen? Je kunt de bril upgraden voor slechts €15. De computerbrillen zijn ook verkrijgbaar voor volwassenen.

Over polette

In tegenstelling tot traditionele opticiens is polette een revolutie in de optiekwereld. Hoe? Door onze klanten volledige transparantie te geven. Door alle tussenpersonen tussen de fabrikant en de klant te verwijderen, onderdrukken we in feite alle onevenredige marges die de groothandelaren en wederverkopers vaak krijgen. Al onze brillenglazen zijn geproduceerd in onze laboratoria en zijn krasbestendig, ontspiegeld en beschermd tegen UV400. Je hoeft geen compromissen te sluiten over wat een noodzaak is in jouw leven.

Lees ook:

Educatief speelgoed tijdens thuisscholing
Spelletjes om te leren rekenen

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *