Webshoptips Swap 2

Naast de gastbloggers komen ook een aantal webshops aanbod op mijn blog. Zij vertellen over hun webshops en producten. Veel lees- en shopplezier!

What's on mama's mind MamaKaart.nlMamaKaart.nl

Bij MamaKaart.nl ben je aan het juiste adres voor unieke geboortekaartjes. We hebben een leuke standaard collectie of laat een kaartje geheel op maat ontwerpen!  Maar ook voor allerlei leuke stationery moet je zeker eens een kijkje komen nemen in de webshop! Denk bijvoorbeeld aan onze te gekke mijlpaalkaarten voor zowel het eerste jaar van je kleintje of voor tijdens de zwangerschap. Maar ook de originele kraskaarten waarmee je op unieke wijze kunt vertellen aan je familie en vrienden dat jullie zwanger zijn. Of de kraambezoekkaarten waar je alle kraamvisite iets leuks kan laten opschrijven voor later. Ook aan de grotere kindjes is gedacht. Wat dacht je bijvoorbeeld van de leuke beloningsposter “Plasjes en Poepjes” om het zindelijk worden tot een feestje te maken? MamaKaart.nl is continue bezig met het bedenken en ontwerpen van allerlei nieuwe producten en breidt haar assortiment steeds verder uit. Dus kom af en toe gezellig eventjes rondneuzen. Misschien zit er wel iets leuks voor je tussen!

Op instagram MamaKaart.nl
Facebook: MamaKaart.nl

TroetelWhat's on mama's mind Troetel

Wij zijn Roselie en Rianne, we verkopen handgemaakte baby- en kinderartikelen zoals geboorteborden en hebben een eigen collectie in kids stationary met oa. beloningkalenders en foodplanners. Alles om mama en kind het een stukje gemakkelijker en leuker te maken! We werken met heel veel passie en zijn druk bezig om binnenkort ons eigen winkeltje te kunnen openen in Hengelo.

www.troetel.com
Instagram: troetel_kidslifestyle
Facebook: Facebook.com/troetel

Leuke actie: Tot zondag a.s. (17 juli) is er een grote sale is in de webshop, dus ook op kids stationary, wat leuk is voor de baby en peuterswap

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *