Gastblog: Babyswap door Jolanda

What's on mama's mind babyswapnlIk verwelkom een aantal gastbloggers. Zij vertellen hun ervaringen over de #babyswapnl of #peuterswapnl waar zij aan mee doen op Instagram. Hier lees je de derde blog. Deze is geschreven door Jolanda.
Die van Naomi en van Janke lees je hier.

What's on mama's mind Jolanda

 

Even voorstellen:
Naam: Jolanda
Leeftijd: 23 jaar
Dochter: Fayèn (7 maanden)
Doet mee aan de Babyswap
Instagram naam: Jolanda.broere

Ik ben Jolanda (instagram: jolanda.broere) en 23 jaar. Sinds december 2015 ben ik trotse mama van Fayèn, een heerlijk lief en altijd vrolijk meisje. Oké ze begint een eigen willetje te creëren. Ik ben samen met haar papa Levi en ook loopt er nog een eigenwijs hondje rond waar Fayèn helemaal gek van is!

In mijn zwangerschap zag ik voor het eerst de babyswap bij vrienden voorbij komen. Gelijk opgezocht en wat een leuk idee zeg. Toen had ik het idee om mee te doen maar dan na de zwangerschap. Want hoe leuk is dat, voor iemand een doos vol kadootjes kopen en maken. En dan ook zelf wat terug krijgen. Natuurlijk was ik na de zwangerschap veel te druk geweest, dus ben ik het totaal vergeten. Maar nu 7 maanden later doen we mee!

Ik heb me meteen zodra het kon ingeschreven en ik kreeg al heel snel mijn swapmaatje toegewezen. Zo nieuwsgierig als ik was, heb ik gelijk gekeken, natuurlijk! Even snel, want ik was eigenlijk aan het werk. Ons swapmaatje heeft een zoontje van een paar dagen jonger dan mijn dochter, super leuk. Ook heeft ze nog een dochter die wat ouder is.

What's on mama's mind babyswap moodboardMaar eerst ging ik maar eens met mijn eigen moodboard aan de gang. Tja, waar houden wij van? Eigenlijk een beetje van alles. Even goed nadenken dus!
Uiteindelijk was ik er toch wel achter, wij houden van stoer en soms een beetje schattig. Onze kleuren zijn zwart, wit, grijs en natuurlijk van babyroze. Dit zijn ook de kleuren in ons huis en van de babykamer. Maar met alles dat ik krijg ben ik blij!

Zo! En nu gaan we aan de gang voor ons swapmaatje. Snel weer even kijken op Instagram naar hun moodboard. Helaas stond dat er nog niet meteen op, dus werd ik een beetje kriebelig. Ik wilde zo graag beginnen, maar kreeg nog niet echt een idee van hun stijl. Gelukkig plaatste de mama hem een paar dagen later en kon ook ik aan de slag. Ik had al zoveel foto’s voorbij zien komen van anderen. Ik was gelijk boordevol ideeën en lag zelfs nachten wakker om nog meer te bedenken.

What's on mama's mind Jolanda6Sinds de geboorte van Fayèn vind ik het leuk om te knutselen dus ook nu heb ik dat gedaan! Geknutseld, geverfd en ontworpen. Mijn partner heeft heel handige apparaten dus hij heeft een beetje meegeholpen. Zo werden het ook steeds meer kadootjes. Het meeste is een combinatie van gekocht met een beetje handmade. Het minimale bedrag om te besteden aan je Babyswap was 15 euro, maar ik denk dat de meeste veel meer uitgeven, en zo ook ik, hihi. Natuurlijk heb ik ook nog kadootjes voor de mama en de grote zus dat hoort er toch wel een beetje bij.

Oh en wat vind ik mijn pakketje leuk geworden en hopelijk mijn What's on mama's mind Jolanda6swapmaatje ook! De laatste artikelen gaan er deze week bij en dan zijn we helemaal klaar!

Ik heb enorm genoten van het maken van mijn pakket en doe zeker de volgende keer weer mee (al weet ik niet of mijn vriend dat zo leuk vindt, aangezien hij aardig wat opdrachten van mij kreeg om dingen te maken, haha!)

En nu wachten op ons pakket. Laat het maar snel zo ver zijn

What's on mama's mind JolandaWhat's on mama's mind Jolanda

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *