z8 outfit

Terwijl ik wat onlineshops af ga voor een leuke outfit voor mijn kids, bedenk ik mij dat het wel leuk is om een leuke outfit op mijn blog te zetten. Benieuwd wat jullie er van vinden.

Bij z8 (spreek uit zacht) koop ik zo nu en dan wat kleertjes voor zowel mijn zoontje als dochtertje. Ik houd erg van de felle kleurtjes. Mijn ervaring met z8 is wel dat het erg klein valt. Zo koop ik altijd 1 en soms wel 2 maten groter van dit merk. Maar dat is niet erg als je dat weet natuurlijk. Daarnaast is het makkelijk om te ruilen bij z8, ook daar heb ik goede ervaring mee. Dat het namelijk zoveel kleiner viel dat wist ik eerst niet.

Dit outfitje (met of zonder legging, met of zonder jas) kan je natuurlijk zelf mixen afhankelijk van het weer. Als het lekker warm is, dan mooi zonder legging. Of het shirtje alleen op de legging kan natuurlijk ook. Het jasje aan als het wat frisser is. Genoeg combinatie mogelijkheden. De sokken onder het rokje met een blote benen staat ook reuze schattig.

 

What's on mama's mind z8 sokkenWhat's on mama's mind z8 leggingWhat's on mama's mind z8 rokjeWhat's on mama's mind z8 tshirtWhat's on mama's mind z8 jasje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben benieuwd wat je er van vindt. Ik vind de combinatie met roze en donker blauw (navy) erg leuk.
Je shopt de outfit hier (ps het meeste is al in de sale!).

Sokken € 7,46
Legging € 12,71
Tshirt € 17,21
Jasje € 44,96
Rokje € 8,95

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *