Zomerkleding voor peuters

Zomerjurkje QuapiOké, het is niet echt het weer waar je op hoopt in het Paasweekend, maar toch gaat het over zomerkleding. Terwijl ik deze blog schrijf schijnt overigens nog wel (ik werk graag vooruit) de zon, met de zomer in mijn bol ben ik aan surfen naar zomerkleding voor mijn kinderen. Iets wat prima vandaag ook zou kunnen, want het is wel weer om binnen op je telefoon naar leuke kleding te gaan zitten Googlen toch?

Natuurlijk, wijdde ik al eerdere blogs aan zomerjurkjes, maar ik kan er simpelweg geen genoeg van krijgen. Maar, jongensmama’s niet getreurd. Ook voor mijn zoontje (3 jaar) ging ik shoppen, naar zomerse kinderkleding.

 

Wij mochten een zomeroutfit uitzoeken bij Kixx Online voor beide kids. Dus een meisjes outfit en een jongens outfit.

What's on mama's mind overzich kixx online

 

 

 

 

 

Zomerkleding: jurkjes, jurkjes en nog eens jurkjes

Ik kan geen genoeg krijgen van meisjeskleding.  Vorig jaar wat mijn dametje nog een baby en liep ze nog niet. Wanneer kinderen alleen maar liggen of kruipen is kinderkleding toch anders, dan wanneer ze lopen. Jurkjes komen veel beter tot zijn recht als je recht op staat vind ik, of ik kan beter zeggen: nog beter tot zijn recht, want alles is schattig bij een baby, toch?Kixx Zomerkleding zomerjurkje quapi

Ik maakte een mooie selectie van zomerjurkjes, daar schreef ik eerder een blog over. Hier zie je mijn favoriet, want deze is het geworden: Het Quapi jurkje. Inmiddels ook al flink gedragen. Hoewel het nu minder mooi weer is dan het een paar weken terug was, kunnen de zomerjurkjes gewoon aan. We doen er simpelweg een lange mouwen romper en een legging onder. Kan prima! Ohja, en de regenlaarzen pasten er ook mooi onder, haha.

Het jurkje is van Quapi

Quapi Jurk aqua blauw met groene tuniek/jurk. Dit vind ik een heel leuk jurkje voor zowel voorjaar en zomer. Een mooi knalkleurtje en leuk met een koortje. Als hij in het begin nog wat lang is dan kan je het riempje wat aansnoeren en over het riempje het jurkje laten bollen. De prijs € 24,95.

Het jurkje is in maatje 92-98 en valt redelijk strak. Mijn dochtertje heeft over het algemeen maatje 86, maar van dit jurkje heeft ze zeker een grotere maat nodig. Het zit verder geweldig en het is heel makkelijk aan te trekken en een lekker soepel stofje. Comfortabel dus. Want, mama mag dan wel een heel hoop mooi vinden, de kleine meid moet er wel lekker in kunnen spelen.

Tumble n Dry jongens outfit kixx onlineDe jongens outfit van mijn peuter van drie jaar

Mijn zoon is een sportieveling, lekker ravotten buiten, rennen, fietsen, steppen en genieten. Daar past een lekker sportieve outfit bij. Het merk Tumble ‘n Dry staat hem erg goed. Al zeg ik het zelf. Een stoere korte spijkerbroek, met een vlot t-shirt erop. Hij is drie jaar en een kwart, heeft maatje 104.
Het broekje hebben we echter in maatje 98 gekocht, omdat we vaak merken dat broeken hem erg groot kunnen vallen. Dus, een maatje kleiner, geen probleem.

Het spijkerbroekje en T-Shirtje zijn van Tumble ‘n Dry van Kixx Online:
T-shirt van Tumble ‘n Dry: € 24,95
Jeans korte broek van Tumble ‘n Dry: € 32,99

 

 

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

1 reactie op “Zomerkleding voor peuters

    Anna L.

    (13 juni 2019 - 20:10)

    Tumble ‘n Dry van Kixx Online lijkt echt van die leuke kinderkleding te hebben. O Neill stelt mij nooit teleur. Ik doe altijd inkopen bij hun voor de leukste kinderkleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *