sealife oberhausen

LEGOLAND Discovery Centre en SEA LIFE Oberhausen

Afgelopen winter gingen wij een dagje eropuit met de kinderen, naar Oberhausen. Wij bezochten LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen en sloten ons bezoek aan die stad af bij het naastgelegen SEA LIFE en de kerstmarkt. LEGOLAND Discovery Centre heeft nu een nieuw indoor speelgedeelte: LEGO City Builder. Hier kunnen LEGO-fanaten zelf de stad van hun […]

Bibi de bij zuidplein theater Rotterdam

Bibi de bij voorstelling Rotterdam

Afgelopen zondag, terwijl rondom ons de marathon van Rotterdam werd gerend, waren wij in het Zuidplein Theater. Daar was een voorstelling van Bibi de Bij. Bekend van het YouTube kanaal. Bibi de bij show in Zuidplein theater Wij hadden helaas wat moeite met het bereiken van de locatie, doordat de marathon dus door de stad […]

Thule fietskar chariot lite 2

Thule Chariot Lite 2 fietskar bevestigen

Het zonnetje scheen dit weekend, dus wij trokken eropuit op de fiets, met onze nieuwste aanwinst: de Thule Chariot Lite 2 fietskar. De komende tijd neem ik jullie graag mee bij onze uitstapjes op de fiets, met de kinderen in de fietskar. Allebei, want het dit is een fietskar voor tweekinderen tot een maximaal gezamenlijk […]

gastblog kim wintersport met peuter

Gastblog Kim: Op wintersport met een peuter

Kim heeft weer een avontuur beleefd. Ze ging op wintersport met haar 2 jarige peuter Nikita. Benieuwd hoe ze het vonden? Ik wel!

Op wintersport met een peuter

Een weekje wintersport is niet iets wat onze eerste voorkeur heeft als het gaat om vakantie, maar als je uitgenodigd word om met je familie mee te gaan zeg je natuurlijk geen nee. Dat betekende wel dat wij skikleding moesten inslaan. Lidl had op dat moment toevallig supergoedkoop wintersportkleding.

Kim gastblog wintersport met peuter

We hebben voor Nikita gekozen voor een aparte broek en jas in plaats van een heel pak. Zodat we met de lunch gemakkelijk alleen haar jas hoefden uit te doen. Wat leggings voor er onder. Nog even langs de Decathlon en wat geleende brillen en helm van een vriend en we waren klaar voor vertrek. Zodoende vertrokken wij op een zondag naar Oostenrijk met mijn vader met partner, kids en aanhang en wij met onze kleine meid.

Met opa en oma op vakantie

De laatste keer dat ik met mijn vader op vakantie ging was ik 17 denk ik. Nu zo samen met zijn kleindochter erbij was het een bijzonder weekje. Bijzonder ook omdat het tussen ons allen super goed ging en het daardoor hartstikke gezellig was. De meeste zie ik maar 2 keer per jaar, zo rond de feestdagen. Daarnaast zijn wij de enige met een kleine meid en is onze samengestelde familie vrij bijzonder, waar ik niet verder op in zal gaan. Waardoor ik het wel een beetje spannend vond. Gelukkig is Nikita niet verlegen en was ze superlief voor iedereen. ’s Ochtends gingen ze skiën, ’s middags hadden we meestal gezamenlijk lunch om na Nikita’s middagdutje iets samen te doen zoals onder andere rodelen, wandelen en met de paardenslee weg. Daarna lekker eten.

kim gastbog wintersport met peuter

Het makkelijke met opa en oma op vakantie gaan is dat zij kunnen oppassen als jij even alleen op pad wil. Maar ook neef en nicht hebben haar aardig bezig gehouden in de borreluurtjes.

Skiles voor peuters vanaf drie jaar

Aangezien Nikita nog geen 3 is mag ze officieel nog niet op skiles maar met een nicht die les kan geven erbij heeft ze toch even op ski’s gestaan en vond ze die paar minuten geweldig. Ze was er alleen snel klaar mee, maar praat er nu nog over.

gastblog kim wintersport met peuter

Ook ik en mijn partner hebben 2 uurtjes les van haar gekregen en al zeg ik het zelf ik deed het hartstikke goed. Wie weet neem ik wat lessen en gaan we in de toekomst weer  op wintersport, maar dan wel met hetzelfde clubje. Voor mij heeft het de band tussen iedereen sterker gemaakt en ben ik blij dat we dit gedaan hebben.

Lees verder overGastblog Kim: Op wintersport met een peuter

groente op het groente en fruitplein

Groente- en fruitplein op de negenmaandenbeurs 2018

Eergisterochtend was de opening van het Groente- en fruitplein op de Negenmaandenbeurs. Ik was er bij toen Tamara de Weijer (huisarts) het plein opende. Als ambassadeur van de campagne Ga voor Kleur weet zij als geen ander hoe belangrijk het is om tijdens de eerste 1000 levensdagen van een kind te starten met gezonde voeding. […]