Wetsuits voor kinderen Decathlon

Snorkelen, zwemmen, suppen wat is jouw favoriete watersport? Wij zijn er gek op: water! Na de superleuke watersportdag waar ik een tijdej terug al over schreef zijn we thuis gewoon verder gegaan. Wat is leuk, vooral met het warmere weer natuurlijk. Alleen, net als deze zomer hebben we soms te maken met regen, we kunnen er niet omheen. Echt heel koud is het niet, maar een wetsuit maakt het toch wel een stuk aangenamer.

suppen

Wetsuits voor kinderen

Voor mij, met mijn wetsuit, maar ook voor de kinderen met hun eigen wetsuits. We hebben al jaren dezelfde wetsuits voor hen, van Decathlon. Helaas groeien ze er snel uit, net als alles wat je bij kinderen aantrekt, elk jaar weer een groeispurt en weer een nieuwe kledingmaat. De wetsuits zijn heel fijn aan het begin van de zomer als het water nog fris is, maar ze al wel willen suppen. We hebben geen wetsuits die het hele lichaam bedekken, maar met korte mouwen en korte pijpjes. De reden dat we hiervoor hebben gekozen is, omdat we toch vaak pas echt naar het water gaan als het enigszins opgewarmd is. Niet al in de winterse maanden.

Ook met het snorkelen in de zomer kan je het soms koud krijgen, doordat je zo lang in het water ligt. Dan zijn de wetsuits ook ideaal, je hoeft het niet te warm te krijgen, maar het houdt wel een beetje warmte vast. Meestal trekken mijn kinderen een uv shirt aan bij het snorkelen, als het wat warmer wordt. Bij het snorkelen verbrand je zo snel, doordat je zo aan het oppervlakte drijft en soms wel lange tijd achter elkaar naar visjes aan het kijken bent. Voor je het weet verbrand je. Het snorkelen kunnen we uren volhouden met de te gekke snorkelmaskers. Die werken echt perfect. Rustig ademhalen, geen water in je snorkelpijpje maar gewoon relaxt naar visjes kijken. Dankzij de flippers kunnen mijn kinderen wel een stuk sneller zwemmen dan ik.

Decathlon snorkelmasker kinderen

Deze zomer hebben we ook dankbaar gebruik gemaakt van waterschoenen, want er waren zoveel zee egels waar wij gingen snorkelen. Daar wil je niet in staan. Ik weet eigenlijk niet of de waterschoenen je echt beschermen als je op een zee egel zou stappen, maar het is in elk geval een iets fijner idee. Daarnaast loop je veel comfortabeler met waterschoenen op steentjes de zee in, dan op je blote voeten.

We slagen elke zomer weer heel goed bij Decathlon voor de zomer!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *