Jufz een superleuke webshop

What's on mama's mind mijlpaalblokkenHerinner je je die leuke houten mijlpaalblokken, aftelblokjes en naamblokjes nog, van Jufz? Ik vind het ontzettend leuke (kraam)cadeaus. De houtenblokken staan leuk op de kinderkamers, de woonkamer, maar zijn ook leuk om mee te spelen. Ik ken ze voornamelijk daar van. Doordat ik de mijlpaalblokken regelmatig op foto’s zag, ben ik gaan kijken wie ze waren.

De mijlpaalblokken staan (zoals op deze foto) op mijn dochters kamertje. Dinsdag wordt er weer een blokje omgedraaid, want dan wordt mijn grote dame alweer 9 maanden. Het is leuk om met de mijlpaalblokken foto’s te maken. Zodat je de herinnering in een tijd kunt zetten. Want over een paar jaar kun je die maanden echt niet meer uit elkaar halen. Ging ze nou zitten met 6 maanden of 8 maanden? Het enige wat het soms lastig maakt bij de foto’s, is dat de blokken veel te leuk zijn om mee te spelen voor je kleintje. Ze pakken ze op, hoppa in de mond en even op sabbelen, nog een paar keer draaien of een toren bouwen… Probeer dan maar eens in een keer de juiste foto te maken. Haha, ach net als met een selfie, die is ook zelden in één keer goed. Of bij jou wel?

Maar de dames van Jufz doen nog veel meer… Zij mochten van mij een stukje schrijven voor op deze blog. Ze zijn ook actief betrokken bij de Peuterswap en Babyswap die Lauver organiseert, maar Jufz heeft ook een heel leuke webshop. Ik ben altijd erg nieuwsgierig wie er nou achter zo’n webshop zitten. De naam van deze webwinkel laat echter niet heel veel te raden over, toch?

Wie is Jufz? Door Jufz:

Jufz is in 2013 opgericht door Renske en Barbera, twee enthousiaste, creatieve juffen, vandaar de naam What´s on mama´s mind aftelblokjesJufz. Naast onze parttime baan als leerkracht en onze webshop Jufz, zijn we allebei ook trotse moeder.

In onze webshop verkopen we allerlei handgemaakte hippe naam- en kraamcadeaus. We zijn begonnen met gepersonaliseerde cadeaus zoals naamslingers, geboortebordjes en naamstempels.  Sinds het begin van dit jaar is ons assortiment uitgebreid met mijlpaalblokken en aftelblokjes.

Doordat we alles zelf maken, kunnen de producten heel makkelijk aangepast worden naar de eigen wensen en ideeën.

What's on mama's mind aftelblokjes Jufz

Swappen!

We zijn sponsor van de babyswap en peuterswap, ook in onze webshop kun je gave producten vinden voor je swapmaatje, zoals naamblokjes, aftelblokjes of kleine mijlpaalblokjes.
Je kunt ons vinden op Instagram @byjufz, waar we vrijwel dagelijks een berichtje plaatsen en ook op Facebook zijn we te vinden www.facebook.com/byjufz

Veel plezier met het maken van je swap! Wij kijken uit naar alle mooie foto’s op Instagram!

En de webshop vind je hier.
Liefs Renske en Barbera

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *