Cocktail siroop

Staycation, zal dat het woord zijn van 2020? In elk geval deze zomer. En om deze zomer thuis door te komen hebben we op www.mamas-mind.nl heel veel leuke tips. Van blogs over uitstapjes naar pretparken en dierentuinen met Coronamaatregels tot en met heerlijk op de bank relaxen met een cocktail. Dit is cocktail siroop.

Met mijn nieuwe sodastream kan ik ook nog bubbels toevoegen aan mijn heerlijke verfrissende drankjes. Ik heb nog wat lekkers geprobeerd. Namelijk Mojito en Pina Colada zonder alcohol en zonder suiker als aanmaak siroop. Een beetje water toevoegen en je waant je op tropisch oord. Ik deel je graag het persbericht en 3 zomerse mocktails.

mocktails siroop voor cocktails

Teisseire cocktail siroop

Teisseire biedt thuisblijvers een ultiem vakantiegevoel met de introductie van twee nieuwe 0% suiker siropen: Mojito en Pina Colada. Ben jij nog in dubio over jouw vakantieplannen? Geen zorgen, zit lekker achterover en haal de Franse Rivièra naar Nederland. De nieuwe siropen verrijken water eenvoudig en snel met een verfrissende smaak. Wil je uitpakken? Verander in een handomdraai jouw limonade in een tropische cocktail zonder alcohol en zonder suiker. Teisseire heeft een een aantal recepten om jouw favoriete drankje zelf te maken en aan elk alledaags moment een beetje ‘joie de vivre’ toe te voegen.

mocktails siroop voor cocktails

Een vleugje Franse flair

Het ontstaan van het Franse Teisseire gaat dit jaar precies driehonderd jaar terug. Met hun ervaring in het maken van unieke smaken brengen zij deze zomer twee nieuwe varianten uit: Mojito en Pina Colada. Elke variant is geschikt voor dagelijks gebruik; ‘s middags in het zonnetje met een limoentje voor de kids of ‘s avonds met vrienden en een vleugje rum. De 0% suiker siropen voegen een natuurlijke frisheid toe aan je drankje, wat je doet denken aan een zwoele zomer aan de Franse kust.
Ze voegen eenvoudig en snel een verfrissende smaak toe aan water, en zijn daarnaast ideaal als basis ingrediënt om drankjes mee te mixen. En dat zonder alcohol en zonder suiker. Samen bieden deze smaken een frisse, fruitige en natuurlijke ervaring, met een vleugje Franse flair.

3 mocktail recepten

Teisseire zet de recepten van haar mock- en cocktail toppers, met de nieuwe 0% suiker siropen Pina Colada en Mojito, op een rijtje, je maakt ze met de cocktail siroop:

mocktails siroop voor cocktails


Virgin Mojito: Voeg 30 ml Teisseire Mojito toe, top het af met 120 ml bruisend water en voeg voor een verfrissende smaak nog een takje munt er aan toe. Geen kind of zwangere vriendin in de buurt? Wanneer je 30 ml rum toevoegt heb je een echte Mojito, score!

Pina Colada Fizz: Voeg 30 ml Teisseire Pina Colada toe en top het af met old school 7UP of Sprite. Met een simpel recept een mocktail in handomdraai.

Cold Brew Mojito: Behoefte aan een opkikker? Maak een mocktail met 30 ml Teisseire Mojito, voeg 120 ml koud gezette koffie toe en voeg een takje munt toe voor de finishing touch.


Schenk bij deze recepten alle ingrediënten in een met ijs gevuld glas en roer door. Et voilà!

Adviesprijzen en beschikbaarheid

Teisseire 0% suiker is een heerlijke siroop gemaakt met vruchtensap zonder suiker, kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Helemaal mooi: een glas water met 0% suiker siroop bevat geen calorieën. Met één fles maak je maar liefst 6 tot 7,5 liter limonade.

Een overzicht van de nieuwe Teisseire Pina Colada en Mojito 0% suiker siropen:

Teisseire Pina Colada, 0,6l, € 3,09*
Teisseire Mojito, 0,6l, € 3,09*

De Pina Colada en Mojito smaken van Teisseire zijn vanaf nu landelijk verkrijgbaar in de supermarkt.

Bron beeld: Unsplash
*De retailer bepaalt de prijzen, Teisseire geeft slechts advies.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *