De Flexi Bath nu met handige badstop met warmtesensor

Met de Flexi Bath van Stokke wordt in bad gaan een feestje voor elk kind. Doordat het badje licht en opvouwbaar is, kun je het gemakkelijk opbergen en overal mee naartoe nemen. Het badje is nog handiger geworden, want vanaf nu wordt de Flexi Bath standaard geleverd met een badstop met warmtesensor.

De Flexi Bath inclusief badstop met warmtesensor kost € 41,-. De Flexi Bath inclusief badstop met warmtesensor en Newborn Support kost momenteel € 49,- (deze actie geldt t/m eind december. Normaal kost de complete set € 57,-). De badstop met warmtesensor is vanaf 2019 ook los te verkrijgen voor € 6,-. Let op: De badstop is geen thermometer. Controleer ook altijd met je elleboog of de watertemperatuur veilig is voor je baby. Gebruik bij twijfel altijd een betrouwbare badthermometer.

Door middel van kleurverandering geeft de stop de warmte van het water aan, zodat je in één oogopslag kan zien of het water te koud, te warm of juist op de goede temperatuur is. Zo weet je zeker dat je jouw kindje in fijne en veilige watertemperatuur laat badderen.

stokke flexibath

De Flexi Bath inclusief badstop met warmtesensor kost € 41,-. De Flexi Bath inclusief badstop met warmtesensor en Newborn Support kost momenteel € 49,- (deze actie geldt t/m eind december. Normaal kost de complete set € 57,-). De badstop met warmtesensor is vanaf 2019 ook los te verkrijgen voor € 6,-.

Stokke flexibath

Let op: De badstop is geen thermometer. Controleer ook altijd met je elleboog of de watertemperatuur veilig is voor je baby. Gebruik bij twijfel altijd een betrouwbare badthermometer.

Lees hier onze review van de superhandige Stokke Flexi bath en de flexi bath toys.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *