Glow in the dark pyjama Tapete

Sinterklaascadeaus aan het bedenken? Ik weet de ultieme combinatie van Sinterklaas en cadeaus. De glow in the dark pyjama’s van Tapete. Bij Sinterklaasavond horen gezellige avondjes samen op de bank in pyjama en dat doe je natuurlijk in je favoriete pyjama. Als je favoriete pyjama ook nog eens oplicht in het donker, dan is dat een garantie voor succes.

Glow in the dark jongenspyjama

De grijze pyjama van Tapete – A hero never sleeps – glows in het donker. Wat wil je nog meer?

tapete pyjama glow in the dark

Merk Tapete: 2-delige pyjama set in grijs mêlee met een unieke glow-in-the-dark print aan de voorzijde: a hero never sleeps. Mooie aansluitende pyjama voor kids in zachte jersey waarin je eindeloos kunt dromen! Materiaal: 95% ORGANIC katoen, 5% elasthan.

Mijn zoontje wordt bijna 4 jaar (januari) en is zich al wel bewust wat een superheld is. Hij is in zijn pyjama natuurlijk de grootste superheld. De laatste tijd verheugd hij zich erop om zo vroeg mogelijk naar het kinderdagverblijf of peuterspeelzaal te vertrekken, want dan is het nog donker en dan kan hij dus zijn lampje aan op de fiets. Soms fietsen we zelfs even een rondje voor het slapen gaan. Rond 19:00 uur was het namelijk wel al donker. Geweldig vindt hij het en is helemaal niet bang. Soms vindt hij het wel een beetje spannend.

De pyjama is van Tapete en kost € 44,95. De maatvoering is normaal, maat 104 zit bij mijn zoontje goed en hij is ongeveer 104 cm.

Glow in the dark meisjespyjama

Ook voor meisjes is er keuze uit een aantal glow in the dark pyjama’s. Wij kozen de mooie roze Glow with me.

tapete pyjama glow in the dark

Merk Tapete: Licht roze meisjespyjama met een unieke GLOW-IN-THE-DARK ster op de voorzijde en een mooie all-over-print. Mooie aansluitende pyjama voor kids in zachte jersey waarin je eindeloos kunt dromen! Materiaal: 95% ORGANIC katoen, 5% elasthan.

Mijn dochtertje slaapt sinds een paar maandjes niet meer in een slaapzak, maar in een pyjama. Ze wilde echt niet meer in de slaapzak. Zelfs wanneer je de rit op haar rug deed kreeg ze die nog los. Ze wilde ook steeds niet naar bed. Sinds ze in haar pyjama mag slapen is de zin in naar bed gaan weer teruggekomen. Ze voelt zich een grote meid en ze kan zich er goed in bewegen. Ze slaapt nu onder een lakentje en dekentje. Ze is twee weken geleden 2 jaar geworden.

De pyjama is van Tapete en kost € 44,95

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *