Heerlijk avondje is gekomen, in de pyjama

What;'s on mama's mind pyjamaHet is 5 december! Heerlijk avondje is vanavond. Of is Sinterklaas bij jullie dit weekend al langs geweest? Sinterklaas is voor mij echt in de pyjama op de bank voor de tv met warme chocomelk.

Mijn dochtertje heeft een superschattige roze pyjama met sterren en manen van Little Label. Daar schreef ik een tijdje terug een blogje over. Mijn zoontje heeft dezelfde pyjama, in het blauw dan en een paar maatjes groter. Het zijn zulke heerlijke pyjama’s en zo ontzettend leuk. Toevallig vertelde een vriendin van mij dat ze deze twee pyjama’s, precies dezelfde, als Sinterklaascadeautje heeft gekocht voor haar kindjes. Dat snap ik wel, het zijn natuurlijk ontzettend leuke sinterklaascadeaus. Maar sowieso super voor de winter.

De pyjama bestaat uit een blauwe broek met daarop sterren en manen en een effen blauw shirt. Het What's on mama's mind little labelmateriaal is erg zacht en luchtig, maar ook lekker warm voor de koude dagen. Mijn zoontje (bijna 3 jaar) krijg ik haast niet uit zijn pyjama ’s morgens. Het liefst gaat hij erin naar het kinderdagverblijf of mee naar buiten. Meestal trekken wij hem ’s morgens warme sokken aan, van die sokken met van die noppen. En een dikke trui. Dan gaan we ontbijten. In het weekend mag hij dan nog even voor de tv in zijn pyjama.

Op zaterdagochtend kan dat op de bank hangen alleen niet zo lang. Om 9:00 uur ’s morgens begint de gymles namelijk al. Daar zijn we elke zaterdagochtend voor de peutergym. Vandaag is het Sinterklaasavond. Wij hebben dit weekend al Sinterklaas gevierd. Maar vanavond doen we nog wel even extra gezellig een spelletje beneden, voor het slapen gaan. Misschien wel met een paar pepernoten erbij, haha. Na het eten in bad en dan lekker in de pyjama.

What's on mama's mind little labelMijn zoontje is helemaal into het maken van vloerpuzzel. Hij heeft een heel mooie grote van Cars, dat is echt zijn favoriete puzzel.. Hij kan hem al helemaal zelf en ook best wel snel maken. Zo zie ik het vanavond ook voor me. Gezellig in de pyjama een puzzel maken.

De pyjama van Little Label kost € 39,95.

 

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *