Kinderboek Detective Matrix vanaf 9 jaar

Een spannend en leuk boek over een moord op een landgoed De Witte Raaf? Dit kinderboek, uit de serie Detective Matrix, is voor kinderen vanaf 9 jaar en zit vol mysteries. Voor kinderen die wel een spannend misdaad willen oplossen een hartstikke leuk boek. Met een introductieprijs van € 10,- van 25 februari tot 25 mei 2020.

Detective Matrix en de moord op landgoed De Witte Raaf

Detective Matrix

De wereldberoemde en geniale detective Matrix krijgt een uitdagende zaak als hij wordt gebeld door de hoteleigenaar van landgoed De Witte Raaf. Deze heeft zojuist het levenloze lichaam van mevrouw Lepelaar-Van Aerdenhoudt gevonden.

De moordzaak zit vol mysteries en aanwijzingen en het lukt zelfs detective Matrix niet om direct de waarheid te achterhalen. De hotelgasten worden ondervraagd, maar het lijkt wel alsof iedereen leugens of halve waarheden vertelt. Wie o wie heeft het gedaan?

Een leuk spannend boek voor kinderen met geweldig leuke tekeningen. De tekeningen zijn ronduit komisch. Wie o wie is de dader? Wie is te vertrouwen en wie is uiteindelijk degene die opgepakt moet worden voor de moord op Mevrouw Adeline Lepalaar van Aerdenhoudt. Het boek zit goed in elkaar en weet je te boeien tot het eind. Een aanrader voor de detectives in de dop.

boek detective matrix

Sanne de Bakker

Sanne de Bakker heeft al meer dan 45 kinderboeken op haar naam staan. Naast het schrijven geeft ze workshops op scholen en in bibliotheken, is ze docent jeugdboeken schrijven aan de Schrijversvakschool en schrijft ze boeken voor het onderwijs.

Jeska Verstegen

Jeska Verstegen volgde een opleiding tot reclametekenaar, maar kwam er al snel achter dat ze kinderboeken illustreren veel leuker vond. Ze werkt voor verschillende uitgevers van kinderboeken. Haar stijl is vrolijk en sprookjesachtig en ze houdt ervan om een beetje magie toe te voegen aan haar illustraties.

Detective Matrix en de moord op landgoed De Witte Raaf

serie Detective Matrix
Schrijver: Sanne de Bakker
Illustraties: Jeska Verstegen
Verkooprijs: € 14,99 Met een introductieprijs van € 10,- van 25 februari tot 25 mei 2020.
Pagina’s: 224 pagina’s
Uitgeverij: Kluitman
ISBN 978 90 206 2310 9

Bekijk het overzicht met de leukste kinderboeken
Lees ook: Knutselen met jonge kinderen

Lees hier tips over wat je kinderen vertelt over het Coronavirus en plannen met Peuters en kleuters

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *