S-fles Difrax tegen darmkrampjes

Een baby heeft in het begin weinig nodig. Vooral heel veel liefde, eten en slaap. Maar wat als het eten, of eigenlijk het drinken, voor buikpijn zorgt bij zowel baby als mama (want van een ongelukkig baby word je als moeder ook niet blij). Buikrampjes zijn vaak een gevolg van veel lucht binnenkrijgen tijdens het drinken en dat is heel vervelend voor je kleintje.
Toch hebben veel baby’s er veel last van, dat er tijdens het drinken lucht meekomt. Met als gevolg huilen, boertjes, spugen en onrustige nachten voor ouder(s) en kind.

Difrax heeft een babyflesje ontwikkeld dat voorkomt dat er lucht mee komt tijdens het drinken: de S-fles. De S-fles heeft de naam gekregen, vanwege de vorm van de fles. Een ergonomische vorm die je makkelijk en fijn kunt vasthouden, waardoor voeding geven via de fles makkelijker gaat. Door de s-vorm is de speen ook constant gevuld met melk, waardoor de baby geen lucht binnenkrijgt.

Wij hebben voor onze kinderen de flesjes gebruikt en het heeft goed geholpen. Graag vertel ik je er wat meer over en ik hoop dat ook gauw bij jouw baby’tje de buikkrampjes minder worden of zelfs helemaal overgaan.

s-fles babyfles bij darmkrampjes Difrax

Hoe werkt de S-fles van Difrax?

De beste babyfles van Difrax voorkomt darmkrampjes vanwege de Anti-colic werking. Er zit een ventiel op de bodem van de S-fles. Door het ventiel in de babyfles wordt er constant lucht toegevoerd via de achterkant van de babyfles. Er komen zo geen belletjes bij de speen of lucht in het flesje.

s-fles babyfles bij darmkrampjes Difrax

Dé beste babyfles tegen darmkrampjes

Bij Difrax begrijpen ze dat het krijgen van een kindje veel uitdagingen met zich meebrengt. Goed drinken is één van de belangrijkste dingen voor je baby en daarbij is een handige babyfles onmisbaar. Difrax heeft dé ultieme babyfles ontwikkeld: de Anti-colic S-fles. Het systeem en de speciale vorm zorgen ervoor dat je baby 100% melk binnen krijgt en 0% lucht. Dit zorgt voor minder darmkrampjes met behoud van belangrijke vitaminen en voedingswaarden.

Voordelen Difrax S-fles

Hierbij alle voordelen op een rijtje.

  • Anti-colic: 100% melk, 0% lucht!
  • Voedt vacuümvrij met positieve druk
  • Optimaal behoud van vitamine C, A en E en voedingswaarden
  • Flessenspeen geeft extra grip door soft coating
  • Goed schoon te maken: volledig uit elkaar te halen
  • Door de slimme positie van het ventiel in de bodem, is de S-fles geschikt voor elke voedingshouding.

Schoonmaken S-fles

De babyfles van Difrax is makkelijk schoon te maken. Je kan hem helemaal uit elkaar halen en vervolgens schoonmaken

Het is heel belangrijk om fopspenen, flessenspenen en andere babyproducten goed schoon te maken. Dit kan door de producten in de vaatwasser te doen of af te wassen met de hand. Het advies is altijd om eerst met koud water de fles en speen om te spoelen. Want, eiwitten dit in de voeding zitten, die stollen als ze boven de 40 graden worden verwarmd. Je kunt gewoon afwasmiddel gebruiken. Na het afwassen moet je alles wel goed afdrogen.

Vroeger gold dat je je producten moest steriliseren. Dat advies of protocol is jaren geleden aangepast, naar afwassen. Het steriliseren kan overigens zeker geen kwaad.

Steriliseren van babyproducten houdt in dat je bacteriën, virussen en andere restjes dood of verwijderd door het te ontsmetten. Dit doe je door verhitting. Je kan hiervoor de magnetron gebruiken, middels een magnetron sterilisator of uitkoken. In een magnetron sterilisator kan je fles, de fopspeen, spenen, maar ook borstkolf onderdelen stoppen.

What's on mama's mind - Difrax Fopspeen Glow in the Dark

Er wordt geadviseerd om spenen, net als fopspenen elke 6 weken te vervangen. Als de (flessen)speen al eerder niet goed meer functioneert, beschadigingen heeft of niet goed genoeg schoon meer wordt, dan vervang je hem eerder.

Wat is het verschil tussen smalle en een brede Difrax S-fles?

Er zijn twee type flessen, maar wanneer gebruik je nou een smalle of juist een brede fles? Beide flessen zijn geschikt om te gebruiken naast borstvoeding of in plaats van borstvoeding, je baby kiest welke fles hij of zij fijn vindt en goed uit drinkt. Dus uitproberen maar… Zelf heb ik bij beide flessen prima ervaringen, voor hetzelfde kindje.

Smalle fles:
De Natural S-flessen hebben een smallere halsopening en flessenspeen en worden gemakkelijk geaccepteerd, ook door heel jonge baby’s.
Bredere fles:
De Wide S-flessen hebben een bredere halsopening en flessenspeen. Kindjes met een brede aanhap accepteren deze Wide fles beter.Samenvatting
Review datum
Reviewed item
S-fles Difrax tegen buikkrampjes
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *