Sinterklaasboeken van Unilever

De Sinterklaasboeken van Unilever zijn een jaarlijks terugkerende actie. Dit jaar schreven Gordon, Roxeanne Hazes en Maxime Meiland een Sinterklaasboek. Ik geef de boeken ook weg, lees hieronder hoe je kans maakt op een setje van 3 Sinterklaasboeken van Unilever.

Sinterklaasboeken van Unilever

Gratis Sinterklaasboeken in de Supermarkt

De boeken kun je sinds 15 november gratis verkrijgen bij aankoop van Unilever artikelen in de supermarkten: PLUS, Deen Hoogvliet, Poiesz en Jan Linders.

3 Sinterklaasboeken van 2020

Sint wordt drummer

Dit Sinterklaasboek is geschreven door Roxeanne Hazes, dochter van de beroemde volkszanger André Hazes. Sinterklaas zit niet goed in zijn vel. En wat de Pieten ook doen om hem op te vrolijken… niks helpt! Totdat Sint in de muziekwinkel als een blok voor een glimmend drumstel valt. De kracht van samen muziek maken zorgt ervoor dat het sinterklaasfeest nog net op tijd kan doorgaan!

Sinterklaas en de vuurvliegjes

Dit Sinterklaasboek werd geschreven door Gordon, het is zijn eerste kinderboek. Het stormt en sneeuwt. Als dan ook nog eens de stroom uitvalt, is de paniek in het paleis van Sinterklaas compleet. Het is onmogelijk om in het aardedonker de cadeautjes rond te brengen. Wat nu? Gelukkig herinnert Sinterklaas zich een bijzondere gebeurtenis uit het verleden…

Sint en de verdwaalde pakjes boot

Maxime Meiland, bekend van Chateau Meiland schreef haar eerst kinderboek voor Sinterklaas.
Paniek op zee! Pakjesboot 13 verdwaalt in de mist en strandt op Lettereiland. Daar wonen helaas geen mensen die de Pieten kunnen helpen. Gelukkig vinden ze op een oud vlot een verrassende aanwijzing. Er volgt een spannende puzzeltocht over het eiland. Maar de grote vraag is… komen ze nog wel op tijd in Nederland aan?

Bekijk voor meer informatie: www.sinterklaassprentenboeken.nl.

Winactie Sinterklaasboeken van Unilever

Win: alle 3 de Sinterklaasboeken van Unilever
Wanneer: 16 t/m 22 november 2020
Hoe: laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet. Lees de disclaimer op de website voor winactie voorwaarden.

Nog meer winacties deze week?

Win schapenwollen sloffen van Texel aan je voeten
Scooby Doo op dvd
Ik leer symmetrie van Jumbo Games
Win Paper Surprise Dolls

Sinterklaasblogs op mamas-mind.nl

sinterklaas dobbelspel

Pepernoten dobbelspel
Sinterklaas dobbelspel
Vegan pepernoten maken
Kindertiramisu met chocolademelk
Pepernotenzakjes vouwen
Zapp sinterklaasfeest 2019

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

49 gedachten over “Sinterklaasboeken van Unilever

 • 22 november 2020 om 20:32
  Permalink

  Lijkt me superleuk om onze jongste kleinzoon hieruit voor te mogen lezen

  Beantwoorden
 • 22 november 2020 om 14:55
  Permalink

  Wat een leuke actie. Ik doe graag mee voor deze leuke Sinterklaasboeken

  Beantwoorden
 • 22 november 2020 om 06:58
  Permalink

  Mijn zoontje zijn eerste sinterklaasfeest dit jaar maar, toen ik ging kijken in de kast voor boeken van sinterklaas kon ik niets vinden. Nadat ik en mijn zujse te oud waren hebben we alles weg gedaan. Dat vind ik erg jammer zeker omdat ik het op een soort van manier toch al mee wil geven. Daarom zou ik deze boeken graag willen winnen en daarom doe ik mee.

  Beantwoorden
 • 22 november 2020 om 01:04
  Permalink

  Ieder jaar verheug ik mij op deze boekjes en haalde ze dan ook bij de Jumbo met de acties. Dit jaar doet de Jumbo niet mee en baal ik als een stekker. De deelnemende andere winkels hebben wij niet in het dorp ggrrrrr. Nu zitten wij helaas ook in quarantaine ivm dat onze dochter gevelt is door corona. Hier is paniek paniek want hoe komen wij nu aan deze te gekke boekjes die ook nog door zo’n leuke artiesten geschreven zijn. Ik doe dus dan ook heel graag mee aan deze actie en wie weet. Mijn duimen draaien al overuren ondanks reumahanden.

  Beantwoorden
 • 21 november 2020 om 15:05
  Permalink

  Ieder jaar kijk ik uit naar deze boekjes. Altijd een actie bij de Jumbo maar doet helaas dit jaar niet mee. Ik baal ervan als een stekker. Wij verheugde ons ieder jaar en vooral dit jaar. Deze keer boekjes geschreven door zo’n leuke artiesten. Wij zijn al beperkt om boodschappen te doen ivm coronavirus en zeer zwakke gezondheid. Onze dochter deed normaal wat boodschappen maar is nu door corona gevelt. Wij zitten nu met z’n alle in quarantaine. Dus andere steden kunnen we nu niet bereiken. Ik doe dan ook heel graag mee om ze te winnen. Mijn duimen draaien heel hard.

  Beantwoorden
 • 21 november 2020 om 14:32
  Permalink

  Wauw wat leuk! ik heb ook de boeken ook vorig jaar gekocht. geweldig! uitgedeeld aan de kinderen van collega’s.

  Beantwoorden
 • 21 november 2020 om 14:12
  Permalink

  Wat leuk. Lekker voorlezen voor mijn kleinzoon. Hier wordt hij en ook ik blij van. Ik doe mee!

  Beantwoorden
  • 22 november 2020 om 09:31
   Permalink

   Ik zou heel graag de boeken willen winnen mijn kleinste zoon zit er echt helemaal in en mijn oudste zoon kan lezen dus hoe mooi is het dat mijn grote vent mijn kleine man uit deze prachtige boeken van Unileve te laten voorlezen 🥰

   Beantwoorden
 • 21 november 2020 om 14:09
  Permalink

  Wat een leuke boeken voor de kinderen, ik doe erg graag mee 😊😊 Groetjes Anneliese

  Beantwoorden
 • 21 november 2020 om 10:56
  Permalink

  Als juf en moeder van 4 ben ik dol op mooie boeken. Deze zou ik graag willen winnen om voor te kunnen lezen

  Beantwoorden
 • 20 november 2020 om 16:06
  Permalink

  We sparen deze boekjes al jaren. Nu we verhuisd zijn wonen we niet meer in de buurt van een winkel waar ze uitgegeven worden. Ik zou de daarom graag winnen voor mijn dochtertje, die is er dol op.

  Beantwoorden
 • 20 november 2020 om 15:18
  Permalink

  Onze dochter van 8 is deze dagen fan van haar eigebn gecreëerde voorleesritueel. Iedere ochtend voor dat onze dag start, legt ze extra kussens tegen de muur om goed rechtop te kunnen zitten, zet ze mijn leeslampje gereed (😊👓) en legt ze de gewenste sinterklaasverhalen klaar. Ik volg dan met ontbijt op bed; bruine bammetjes en een lekker kopje thee met honing. Dan zijn we er helemaal klaar voor
  Sommige schrijvers/ schrijfster van deze verhalen- zoals bijvoorbeeld Kim van Kooten- kwamen vroeger als klant in de winkel waar ik werkte langs. Al gauw vertel ik haar anekdotes wat ik mee had gemaakt of waarom ze bekende Nederlander zijn. Zo ook heb ik deze mbt Gordon, die nu éen zo’n Sinterklaasverhaal heeft geschreven. De originaliteit waarmee de verhalen zijn gemaakt en ook steeds weer de andere type tekeningen zijn hier super geliefd. We kunnen diegene vam voorgaande jaren, bijna dromen. Ze blijven zó leuk.
  Het is jammer dat veel sintboeken met zwarte pieten nu uit de bibliotheken zijn verwijderd.. wij zullen zuinig zijn op onze traditie om ook later, wie weet bij haar eigen kids, dit plezier door te geven.
  Voorlezen is voor ons een feest
  Deze leuke boeken zijn een ware ontspanning voor onze drukke geest.
  Ieder unique. De verbeelding die het opleverd is nèt als muziek.
  Het blijft de hele dag op éen of andere manier in je hoofd spelen
  Erover vertellen en dat rijmpje of grapje met je klasgenootje delen.
  Het kleurgebruik van de tekeningen is ook zo top
  En dan komt alweer de volgende…rupsje nooit genoeg pakt het tweede boek. Ah toe mama. Her was zo snel, kom op 😂😍😘

  Hoop dat we nog vele leuke sint verhalen kunnen sparen dood de jaren heen.
  Enige actie!!

  Goed weekend en fijne sintdagen. Echt genieten!
  Veel liefs

  Beantwoorden
 • 20 november 2020 om 12:37
  Permalink

  Wat een leuke prijs. Voorlezen blijft bij mijn kinderen altijd populair en nu rondom Sinterklaas worden natuurlijk het liefste de sint boeken gelezen. Deze zijn dan weer een mooie aanvulling en weer wat nieuwe inspiratie.

  Beantwoorden
 • 19 november 2020 om 12:07
  Permalink

  Woh👌 wat ontzettend leuk zou het zijn om in deze fijne😍 Sinterklaas tijd te kunnen genieten 😄 van de mooie en leuke Sinterklaasverhalen. Daar genieten wij van bij het voorlezen maar de kleintjes helemaal, en dat zal zeker te zien zijn aan hun snoetjes! Ik doe maar wat graag mee om kans te maken!! 🤗🍀😊

  Beantwoorden
 • 18 november 2020 om 22:25
  Permalink

  Jaaaaa superleuk! Vooral de jongste van 2 is nu helemaal gek van “Klaas” ( zoals zij het noemt 😂) als ze sinterklaas op tv ziet wordt ze helemaal wild en roept “Klaas Klaas!!” Deze boekjes zal ze geweldig vinden 😍 ik doe graag mee ❤🍀

  Beantwoorden
  • 21 november 2020 om 16:21
   Permalink

   Wat een leuke winactie. Ik ben wel toe aan wat nieuwe sintboeken voor in de klas en thuis. Nu ik bijna mn hele collectie niet meer kan gebruiken….
   En voorlezen is een must thuis en op school! Ik doe dus graag mee!

   Beantwoorden
 • 18 november 2020 om 19:06
  Permalink

  Deze boekjes blijven leuk! Ik doe heel graag mee, inmiddels kan mijn jongste zoon zelf lezen, dit vind hij vadt en zeker leuk om te lezen

  Beantwoorden
 • 18 november 2020 om 19:04
  Permalink

  leuk voor lise ze begint al heel aardig zelf te lezen

  Beantwoorden
  • 19 november 2020 om 20:49
   Permalink

   Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Sepp. Ik vier dit jaar zijn eerste sinterklaas. We zullen dus nog vele jaren plezier aan deze boekjes beleven.

   Beantwoorden
  • 18 november 2020 om 20:40
   Permalink

   Ow die zouden de kids super leuke vinden en mama leest ze graag voor.

   Beantwoorden
 • 18 november 2020 om 05:11
  Permalink

  Wat een leuke winactie! Ik maak graag kans op deze Sinterklaas boeken.

  Beantwoorden
  • 18 november 2020 om 19:00
   Permalink

   Met een vrouw die werkt als juf zijn we dol op boeken! Vooral als het Over Sint en Piet gaat! Wij doen graag mee voor onze 3 kinderen

   Beantwoorden
   • 18 november 2020 om 21:05
    Permalink

    Hallo, deze 3 boeken lijken ons allemaal super! Vooral die van dat de Sint gaat drummen, dat vind onze Luca helemaal cool, daar is hij nu ook steeds hard mee bezig op zijn eerste kleuter drumstel!😍

    Beantwoorden
 • 17 november 2020 om 22:51
  Permalink

  Heel erg leuk, ik doe graag mee voor mijn kleine zusje

  Beantwoorden
 • 17 november 2020 om 22:35
  Permalink

  Zeer mooi voor mijn kleinkinderen. Ik waag graag mijn kans

  Beantwoorden
 • 17 november 2020 om 21:55
  Permalink

  Ik ga héél erg duimen voor een positieve reactie, want ik wil deze boeken heel graag winnen!

  Beantwoorden
 • 17 november 2020 om 18:10
  Permalink

  Dit zou super leuk zijn voor onze tweeling Lucas en Eva die 5 december jarig zijn dus ik doe mee 😍

  Beantwoorden
 • 17 november 2020 om 17:56
  Permalink

  Graag doe ik mee voor mijn neefje en nichtje voor deze leuke sinterklaasboeken, mijn nichtje viert het sinterklaasfeest dit jaar voor het eerst bewust mee. Het zou leuk zijn om haar d.m.v. deze boeken helemaal in sinterklaas sferen te brengen.

  Beantwoorden
 • 17 november 2020 om 16:54
  Permalink

  Ja die sinterklaasboeken lijken me erg leuk voor mijn kleinkinderen !
  Anne

  Beantwoorden
 • 17 november 2020 om 16:46
  Permalink

  Wat leuk voor mijn kleindochters!! Zag vorig jaar inderdaad al dat Rafael van der Vaart ook eentje had gemaakt, leuk initiatief!!
  Duimen maarrrr…

  Beantwoorden
 • 17 november 2020 om 15:45
  Permalink

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Sepp. Hij is nog klein, dus we gaan nog vele jaren plezier beleven aan deze leuke boekjes!

  Beantwoorden
 • 17 november 2020 om 15:38
  Permalink

  Ik doe heel graag mee. Ik lees graag voor en mijn kinderen lezen zelf ook graag.

  Beantwoorden
 • 17 november 2020 om 10:13
  Permalink

  ik doe graag mee voor onze jarno. hij is 7 en wellicht het laatste jaar dat hij gelooft. hij vindt lezen niet zo leuk maar leuke boeken maken het wel interessanter en wat is nu interessanter dan sinterklaas in deze tijd?!

  Beantwoorden
 • 17 november 2020 om 09:47
  Permalink

  Owww geweldig om samen met onze tweeling te lezen 😍😍

  Beantwoorden
  • 17 november 2020 om 14:23
   Permalink

   Niets fijner dan samen lezen! Geniet momentjes😍

   Beantwoorden
 • 17 november 2020 om 09:10
  Permalink

  ik wil deze boeken wel winnen voor mijn kleinkinderen

  Beantwoorden
 • 17 november 2020 om 08:01
  Permalink

  Deze boeken komen mooi uit deze periode. Donkere dagen, veel thuis door corona en mijn dochter gaat binnenkort voor het eerst naar school. Willen voor het slapen gaan dan fijn een moment samen met voorlezen…

  Beantwoorden
 • 16 november 2020 om 22:13
  Permalink

  Als juf en moeder ben ik dol op kinderboeken, zeker Sinterklaasboeken. Ik doe dus graag mee.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *