Paper Surprise Dolls Sinterklaasbloghop

Vandaag komt Sinterklaas in Nederland. Hoewel het dit jaar anders is dan andere jaren en de sinterklaastintocht niet doorgaat in de meeste steden. Zal Sinterklaas toch zeker wel cadeautjes brengen dit jaar.

Samen met meer dan dertig bloggers, veelal mamablogs en lifestyle blogs organiseren we een Sinterklaasbloghop. Op elke blog, die meedoet, kun je meedoen aan een winactie. Zo hop je van blog naar blog, mogelijk kom je nu dus ook van de blog van MamaScrapelle af, zo niet dan eindig je daar de bloghop vandaag, onderaan deze blog zie je hoe je naar de volgende blog hopt. Ellen geeft het Handboek dieren tekenen en Manege Sticker Fun weg op haar blog.

Op What’s on mama’s mind win je bij de Sinterklaasbloghop een Paper Surprise pakket. Daarover vertel ik je hier graag meer.

Paper Surprise Dolls

De twee zusjes Niobe (9) en Vida Frissen (6) uit Berkel en Rodenrijs kwamen een jaar geleden op een gaaf idee voor een nieuw speelgoedconcept genaamd Paper Surprise Dolls. Wat begon als een hobbyproject dat ze samen met hun vader in elkaar knutselden ligt vanaf vandaag in de winkels van speelgoedketen Top1Toys.

Winactie sinterklaasbloghop Paper Surprise

Over de magneetpoppetjes

Paper Surprise Dolls zijn magneetpoppetjes (gecoat magneetpapier) met bijbehorende kleertjes, accessoires en een speciaal kastje of houdertje dat de manier van spelen uniek maakt. De twee meiden, zelf gek op verassingen, voegden er een verrassingselement aan toe om het concept af te maken.

paper surprise dolls

Het idee ontstond nadat het gezin Frissen een jaar geleden terugkwam van vakantie. De meiden vroegen hun vader een poppetje uit te printen zodat ze er kleertjes bij konden tekenen en knippen. Vervolgens werden er steeds nieuwe poppetjes bedacht. Vader Michel Frissen, zelf vormgever vond het leuk om samen met zijn kinderen hun ideeën verder uit te werken. Nadat ze merkten dat bevriende kinderen steeds wilden spelen met hun zelfgemaakte samples ontstond het idee om dit serieus aan te pakken.

Samen met Vagner da Graca (een oom van de meiden) werd het Nederlandse speelgoedlandschap afgetast. Via via belandden ze bij de speelgoedbeurs van Nürnberg wat vervolgens leidde tot een uitnodiging voor de speelgoedbeurs van New York. Eén van de sprekers in NY vond het idee gaaf en kon hen linken aan een producent. Vagner wist vervolgens Nederlandse speelgoed retailer Top1Toys te enthousiasmeren voor een pitch. Daar maakte het speelgoedconcept indruk. “We zijn altijd op zoek naar interessante speelgoedconcepten. Wat het extra leuk maakt is dat dit idee door kinderen zelf bedacht is”, aldus Top1Toys.

Paper Surprise Dolls is vanaf vandaag beschikbaar bij Top1Toys vestigingen door het land en via de eigen webshop op papersurprise.com.

Wat vinden we van Paper Surprise Dolls?

paper surprise dolls

Natuurlijk mochten we het zelf ook proberen. Mijn dochtertje kreeg een start pack en een extended pack. Dit paste mooi in de brievenbus en qua formaat is het dus ook een uitstekend Sinterklaas schoencadeau. De verpakking is heel kleurrijk en daarmee meteen al heel aantrekkelijk voor kinderen. Het verrassingselement dat je ook bij L.O.L. Suprise dolls ziet is dat je niet weet welke paper surprise doll in jouw verpakking zit.

Mijn dochtertje vond het heel leuk om te openen en ging meteen outfits wisselen. Handig dat de magneetjes er voor zorgen dat je de poppen makkelijk kunt verkleden. Hierdoor is het overigens ook heel makkelijk om mee te nemen, bijvoorbeeld in de auto. De extended pack is een soort kledingkastje, dan kan je pop van outfit wisselen.

Winactie Paper Surprise Dolls

Winactie sinterklaasbloghop Paper Surprise

Win: Paper Surprise Dolls pakket
Wanneer: 14 t/m 22 december 2020
Hoe: Laat hieronder weten dat je meedoet door een reactie achter te laten. Vervolgens kun je doorhoppen naar de volgende blog, dat is de blog Website4mama, ze geeft het spel Dixit weg. Esmée organiseert jaarlijks vele blogshops samen met Amanda van Kiddowz.net. Veel bloghop plezier vandaag. En vergeet niet te kijken naar het Sinterklaasjournaal met de intocht van Sinterklaas op tv vandaag. De geheime landelijke intocht van Sinterklaas is vanaf 12:00 uur op tv te zien op NPO Zapp (NPO 3).

Voor deelname aan winacties bekijk de disclaimer. Zie je je reactie niet meteen verschijnen bij de reacties, dan komt dit door de spamfilter. Voor sluiting van de winactie worden alle reacties goed gekeurd.

Nog meer winacties deze week?

Win schapenwollen sloffen van Texel aan je voeten
Scooby Doo op dvd
Ik leer symmetrie van Jumbo Games

Sinterklaasblogs op mamas-mind.nl

sinterklaas dobbelspel

Pepernoten dobbelspel
Sinterklaas dobbelspel
Vegan pepernoten maken
Kindertiramisu met chocolademelk
Pepernotenzakjes vouwen
Zapp sinterklaasfeest 2019

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

73 gedachten over “Paper Surprise Dolls Sinterklaasbloghop

 • 20 november 2020 om 14:00
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn dochter. Wat fijn zo een bloghop.

  Beantwoorden
 • 20 november 2020 om 08:25
  Permalink

  Wat gaaf bedacht! Mijn dochter zou graag de poppetjes om willen kleden, dus ik doe mee.

  Beantwoorden
 • 19 november 2020 om 15:15
  Permalink

  Ik doe graag mee voor de zusjes Eva en Iris!
  Wat een leuke actie weer😍

  Beantwoorden
 • Pingback: Mama's Mind Review & Winactie - Paper Surprise Dolls

 • 18 november 2020 om 21:38
  Permalink

  Leuk zeg, mijn meisje zou hier heel blij mee zijn dus ik doe graag mee en hop nu verder.

  Beantwoorden
  • 18 november 2020 om 20:45
   Permalink

   Toen onze dochter Muriëlle als 3 jarige al speelde met magneet aankleeditems op een magneetdoos zag ik hoe leerzaam t was. Ze leerde de juiste volgorde van aankleden, verschil tussen wat een jongen of meisje draagt, de seizoenen en besloot het meisje de stoere jongenskleding aan te geven 🤣 Dit doet me ook denken aan de vroegere papieren poppetjes met prikpennen of vouwstukjes waarmee je kleding over kleding aantrok. Enkele tijd terug getoond in een het zuiderzeemuseum waar je zo’n knipplaat mee kreeg.
   Dit is een heerlijk pakketje om mee te nemem als je een hapje gaat eten in een restaurant en je kids iets leuks om handen wil geven als ze een hoop geduld moeten opbrengen.
   Juist de ongebruikelijke combi’s worden ook gemaakt om even mee te ” grappen”. Tegenwoordig wordt veel met stickers in boekjes gedaan , maar dit is natuurlijk steefs weer opnieuw te gebruiken. Zoveel leuker. Mijn dochter zou er wild mee zijn. Ik zou diegene die t hebben ontworpen ook haast ern setje laten ontwerpen waarbij de kinderen t zelf kunnen kleuren en uitwissen om opnieuw her te gebruiken.
   En als ze dan ook nog op de huidige mode weten in te spelen met nieuwe items wordt t nog leuker. Hoe groter de afwisseling hoe leuker. Ziet er ook zo aantrekkelijk uit met de gebruikte kleuren.
   Heel leuk cadeau. Spannend of ik wat voor onze creatieve meid kan winnen. 😊

   Gezellige feestdagen !!

   Beantwoorden
 • 16 november 2020 om 21:44
  Permalink

  ik doe graag mee!! Dit zouden m’n kids superleuk vinden.

  Beantwoorden
 • 16 november 2020 om 20:40
  Permalink

  Dit gaat mijn jongste dochter helemaal geweldig vinden. Het is een echte poppenmoeder en vind het aan en uit kleden geweldig om te doen. Dat het leuk is ingepakt als surprise maakt het extra leuk.

  Beantwoorden
 • 16 november 2020 om 16:46
  Permalink

  Leuk leuk leuk, ik waag heel graag een kans voor mijn dochters!

  Beantwoorden
 • 16 november 2020 om 15:57
  Permalink

  Wat leuk die poppetjes, mijn dochter zou dat prachtig vinden du sik doe mee 🙂

  Beantwoorden
 • 16 november 2020 om 15:33
  Permalink

  Dit zou mijn dochter echt heel leuk vinden, dus ik doe graag mee

  Beantwoorden
 • 16 november 2020 om 12:21
  Permalink

  leuke prijs; elise gaat dit zeker weten heel erg leuk vinden. ik doe heel graag mee voor haar.

  Beantwoorden
 • 16 november 2020 om 04:10
  Permalink

  Supergaaf!
  Doe héél graag mee voor m’n kleindochters Yenthe en Viënne.

  Beantwoorden
 • 15 november 2020 om 22:52
  Permalink

  Prachtig! Met magneetjes dat lijkt mij ideaal om overal mee te kunnen spelen ……..het klinkt nog als toekomst muziek…..maar misschien ooit in andere auto naar La France. Ik doe mee voor mijn dochter Yana van 6

  Beantwoorden
 • 15 november 2020 om 18:10
  Permalink

  Wauw wauw wauw als mijn kleine meid dit zou zien… dan zou dit op het lijstje moeten, hoe leuk zou het dan ook zijn als ik haar hiermee zou mogen verrassen!

  Beantwoorden
  • 15 november 2020 om 21:03
   Permalink

   Morgen is het mijn verjaardag! Ik volg graag op fb als Bea Moris en op mijn IG kan je zien dat ik creactief ben en mijn drie kinderen ook des te meer. Misschien brengt mijn verjaardag morgen wat extra geluk. 29 november is 1 van de kindjes jarig, normaal zou hij geboren worden op 6 december. Teveel toeval om nu geen extra geluk te creëren, nietwaar 😁?

   Beantwoorden
 • 15 november 2020 om 16:44
  Permalink

  Wat leuk bedacht. Hier kan ik mijn dochter wel blij mee maken, daarom doe ik graag mee.

  Beantwoorden
 • 15 november 2020 om 15:15
  Permalink

  Wat is dat leuk! Hier geen dochter en ik denk niet dat mijn zoon het leuk vindt hahaha Dus ik sla de winactie over, maar ik vond het wel leuk om even langs te hoppen natuurlijk!

  Beantwoorden
  • 16 november 2020 om 21:22
   Permalink

   Nou wat toevallig! Ik zag het vorige week voorbij komen en heb ze direct besteld als schoencadeau. Mijn meiden vinden het te gek.

   Beantwoorden
 • 15 november 2020 om 14:15
  Permalink

  Wat ziet dat er leuk uit! Ik doe graag mee voor mijn nichtje, die gaat hier helemaal weg van zijn!

  Beantwoorden
 • 15 november 2020 om 14:08
  Permalink

  Leuk weer zo’n Sinterklaas bloghop. Ik doe elk jaar altijd weer graag mee en wat een leuke magneetpoppetjes te winnen.
  Dat vindt mijn kleindochter vast ook.
  Voor haar doe ik graag mee en volg op bloglovin.

  Beantwoorden
 • 15 november 2020 om 12:30
  Permalink

  Dit lijkt me wel wat voor mijn dochtertje dus ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • 15 november 2020 om 11:08
  Permalink

  Wat een leuk pakket geef je weg. . Ik doe niet mee met de winactie. Ik hopte gewoon even langs. Succes met deze leuke bloghop

  Beantwoorden
 • 15 november 2020 om 07:49
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn dochters. Die zouden dit super vinden. Ze zijn heel de dag barbie’s en poppen aan het aankleden/omkleden. Dus ik weet zeker dat dit in de smaak gaat vallen bij ze

  Beantwoorden
  • 15 november 2020 om 12:41
   Permalink

   superleuk voor mijn tuttenbellenmeisje♡ doe graag mee

   Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 22:37
  Permalink

  Leuk. Ik kende ze nog niet maar we proberen ze graag uit!

  Beantwoorden
  • 14 november 2020 om 23:25
   Permalink

   Wat een mooi concept hebben deze meisjes gemaakt. Echt hoe leuk dat iets van jezelf op een beurs in New York! Wat zullen ze trots zijn! Ik loot graag mee!

   Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 20:29
  Permalink

  Wat een gave prijs, ik doe graag mee voor onze dochter. Natuurlijk veel succes met de winactie

  Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 16:34
  Permalink

  Super leuk voor mijn dochter! Doe heel graag mee 😀

  Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 15:43
  Permalink

  Wat grappig bedacht dit, ik doe graag mee voor mijn oppas meisje

  Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 14:45
  Permalink

  Wat een aangename verrassing om op deze site te hoppen! Ik waag een kansje voor mijn dochter, zij is een echt poppen-meisje. Ik weet zeker dat ze met dit sint-cadeau heel blij zou zijn!

  Beantwoorden
  • 16 november 2020 om 20:57
   Permalink

   Super leuk voor mijn bijna jarige dochter! We gaan duimen!

   Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 14:27
  Permalink

  Geweldig! Dit doet me denken aan de papieren aankleed poppetjes waar ik als kind dol op was ❤️heel basic nog. Ik waag graag een kansje voor mijn vier nichtjes en petekindjes. Vijf meisjes ! Fun fun fun!💕

  Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 10:57
  Permalink

  ontzettend leuk kado voor mijn creabea kleindochter

  Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 10:54
  Permalink

  Oh wat leuk, echt iets voor mijn dochter. Ik doe mee!

  Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 10:45
  Permalink

  Dit is zo’n leuke blog om te lezen, dat ik mij meteen aangemeld heb voor de nieuwsbrief! Wat een goed idee om zo mensen kennis te laten maken met nieuwe blogs.
  Uiteraard waag ik ook een kansje voor mijn dochters Lieve en Nova.

  Beantwoorden
  • 14 november 2020 om 21:50
   Permalink

   Lijkt me super leuk voor onze dochters die uren met poppen kunnen spelen en die ook vaak doen verkleden

   Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 10:41
  Permalink

  Ik doe graag mee voor mijn dochter van vier. Ze is helemaal dol op dress up spelletjes. Zelf ken ik paper surprise dolls helemaal niet, dus dit lijkt mij een leuke manier om hier kennis mee te maken. Ook vind ik het erg leuk dat je het zo ver uit kan breiden als je zelf wilt.

  Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 09:55
  Permalink

  Wat een leuk begin van de dag. Deze Sinterklaashop is echt ontzettend leuk en wat een mooie prijs, deze Paper Surprise Dolls win ik heel graag voor mijn dochters. Heel veel succes met de actie! Ik hop weer even verder!

  Beantwoorden
  • 14 november 2020 om 10:12
   Permalink

   Wat leuk zeg ! Kei leuk idee sinterklaas hop. Ik waag graag een kansje voor mijn 2 meiden. Ik ga weer verder dus ik hop er vandoor 🤩🍀🍀

   Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 09:47
  Permalink

  Leuk die Sinthop, ik heb Sinterklaasliedjes opgezet, zo komen we mooi in de stemming. Gisteren nog snel wat Sint snoep voor in de schoen gehaald want ik was eerder deze week vergeten dat het al bijna zover was. Gelukkig heb ik wel altijd leuke kleine cadeautjes in huis.

  Deze prijs van de hop, sla ik over. Mijn dochter heeft al een vergelijkbaar iets, maar ik duim voor die schapenwollen sloffen, aan meegedaan!
  Nu hop ik weer verder.

  Beantwoorden
 • 14 november 2020 om 09:31
  Permalink

  super leuk! ik doe heel graag mee voor mijn dochter Julia

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *