Baby Shark knuffels met muziek

In november 2015 ging het populaire kinderliedje Baby Shark viral op YouTube. Is het bij jou ooit je hoofd gegaan? Mijn kinderen zingen het continu, al voor dat ze deze superleuke knuffels en speeltjes ontvingen. Want, op de BSO en thuis spelen ze maar al te graag Just Dance op de Nintendo Switch! Ook daar kun je niet onder Baby Shark uit.

Baby Shark Knuffels

Via BOTI Europe bv kwam ik aanraking met de handpop, soundcubes en badspeeltjes van Baby Shark. Superleuke Baby Shark Knuffels.

Badspeeltjes Baby Shark

Deze speeltjes zijn de Baby Shark varianten van badeendjes. Ideaal voor in bad, voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar. Spuw water met de badspeeltjes en spetter er op los in bad, terwijl je op de achtergrond Baby Shark zingt.

Baby Shark Knuffels

De Baby Shark Knuffels zijn een handpop en soundcubes die jou het bekende liedje toezingen.

Dit is misschien wel een aankoop waar je af en toe even spijt van hebt. Want het is zo aanstekelijk en het blijft zo lang hangen, het liedje van Baby Shark. Maar, het is ook mega leuk, de kinderen vinden het geweldig. Het geluid is niet extreem hard en je kan ze uit doen. Eénmaal op de sound cube drukken is aan en druk je nog een keer dan houdt hij stellig zijn mond

Mijn kleuters vinden ze echt geweldig. Toen ik een filmpje deelde van de sound cubes en de handpop op Instagram stroomde de reacties binnen. Het zou mij niet verbazen als ze over de toonbank vliegen. Ook hartstikke leuk om cadeau te geven bij een kinderfeestje of verjaardag.

Meer leuke speelgoedtips, bekijk het overzicht met speelgoed voor jonge kinderen.

Meer speelgoed van BOTI, waar veel kinderen enthousiast op reageren is:

Heroes of Goo Jit Zu
Treasure X Aliens
Foam Alive
Disney Doorables

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *