Dick Bruna: dierengeluidenboek boe zegt de koe

Samen met je dreumes of peuter naar de boerderij is een heel avontuur, maar ook een perfect moment om dierengeluiden te oefenen. Kent jouw kleintje alle dierengeluiden op de boerderij al? Dit kartonnen dierengeluidenboek van Dick Bruna is extra leuk, want met een druk op de knop maakt het boek voor jou een dierengeluid.

dierengeluidenboek boe zegt de koe 

Boe zegt de koe nijntje

Boe, zegt de koe. Kukeleku, roept de haan. Weet jij welk geluid de uil maakt? Luister maar. Druk op de knopjes om nog meer dierengeluiden te horen.

Het kartonnen dierengeluidenboek boe zegt de koe staat vol met herkenbare dierenillustraties van Dick Bruna. Elke pagina bevat een knop waarmee het geluid van het afgebeelde dier afgespeeld kan worden. De geluiden stoppen automatisch, maar kunnen ook afgebroken worden door een tweede keer op het knopje te drukken. De meegeleverde batterij in het boek is makkelijk te vervangen.

dierengeluidenboek boe zegt de koe sinds 8 juli verkrijgbaar in de boekhandel en online.

dierengeluidenboek boe zegt de koe
ISBN 978-90-5647-885-8
16,50 euro

Winactie Boe zegt de koe

Ik mag een exemplaar van Boe zegt de koe weggeven. Doe je mee? Meedoen kan ook op Instagram. Bekijk de voorwaarden voor winacties in de disclaimer.
Win: Boe zegt de koe
Wanneer: 10 t/m 17 september 2021
Hoe: Laat in een reactie weten dat je meedoet!

Leuke boeken van Nijntje:

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 gedachten over “Dick Bruna: dierengeluidenboek boe zegt de koe

 • 16 september 2021 om 10:57
  Permalink

  Nijntje boekjes zijn zo leuk. Het Nijntje museum is ook een aanrader! Leuk dit boekje over dieren.

  Beantwoorden
 • 26 augustus 2021 om 12:38
  Permalink

  Dit soort boekjes vind ik zo leuk! Mijn dochtertje hield er ook erg van. Ik doe graag mee voor mijn lieve kleine nichtje. ze zal vast van de plaatjes en geluiden genieten.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *