Difrax I love pakket voor Moederdag

Vandaag is het Moederdag en om die reden heeft Difrax een heel mooi Moederdagcadeau voor 1 van jullie. Ik mag namelijk een prachtige I Love pakket met Difrax producten weggeven voor Mama. Difrax ken je natuurlijk van de mooie babyproducten. Zelf heb ik toen mijn kinderen nog baby’s waren ook heel veel plezier gehad van Difrax producten, van borstkolf tot fopspenen. Dit gun ik de nieuwe moeders ook, daarom ben ik heel blij met deze mooie winactie.

Difrax i love mama pakket

Mama’s tijd in het zonnetje

Win: I Love pakket Mama
Wanneer: 10 t/m 17 mei 2020
Hoe: Laat weten welke lieve mama (to be) jij hiermee wilt verwennen, maar dat mag ook jezelf zijn <3

Difrax I love mama pakket

De nieuwe I Love collectie van Difrax is een liefdevolle collectie die bestaat uit producten waarmee jij je kleintje kunt voeden en troosten.

Difrax i love mama pakket

Deze liefdevolle collectie bestaat uit de Difrax bestseller, waaronder de vertrouwde fopspenen in vijf maten en de populaire Anti-Colic S-fles. Dit is aangevuld met een prachtig fopspeenkoordje. Speciaal voor jou en je kindje om de liefde te vieren. Hoe leuk is dit Difrax I love mama pakket voor jouw kleintje en natuurlijk een beetje voor jezelf, want als jouw oogappeltje de hele dag hartjes voor mama toont met de fopspeen, gaat je hart nog sneller kloppen toch? Speciaal voor Moederdag is dit een fantastisch pakket, maar eigenlijk is het elke dag I love mamadag. Superleuk kraamcadeau of cadeau voor bij een babyshower. Dan is de moeder meteen voorbereid met de belangrijkste items voor de baby in huis, als het om trootsen en voeden gaat.

Difrax in een notendop

Difrax, opgericht in 1967, is het Nederlandse A-merk van babyproducten en is marktleider in de Beneluxe in het segment babyflessen én fopspenen. Bij Difrax staan we voor ‘A Little Help’, waarbij ouders en hun dierbaarste bezit centraal staan. Want niemand weet precies hoe het werkt als je een baby krijgt. Elke baby is uniek, en zo is ook de aanpak van het ouderschap uniek. Bij Difrax begrijpen we dit en daarom zijn al onze producten ontwikkeld om ouders bij elke stap te helpen. Want alle beetjes helpen, ook als het op ouderschap aankomt.

difrax i love mama

Alles over fopspenen

Zelf ben ik alweer een aantal jaar uit de luiers, zoals ze dat zo mooi zeggen. Mijn kinderen zijn bijna niet meer te herkennen vanaf hun babyfoto’s zo groot vind ik ze al. Allebei al naar de basisschool en dus al lang niet meer met een fopspeen of flesje te vinden. In de tijd dat ze baby waren had ik wel een aantal vragen, bijvoorbeeld hoe het beste fopspenen kan schoonmaken, maar ook welke vorm speen het beste is. Deze blogs lees je terug op What’s on mama’s mind. Ze worden nog dagelijks vaak gelezen door moeders met dezelfde vragen als ik destijds had en daarom vind ik het fijn dat ik met deze blogs een steentje bij kan dragen. Bekijk ze ook:

Maak jij de fopspeen goed schoon?
Welke vorm fopspeen kies ik?
Difrax elektrische borstkolf

Leuk als je meedoet met de winactie, ik verwijs altijd naar de voorwaarden in de disclaimer voor winacties. Als je je reactie hieronder niet direct ziet, dan komt dat door het spamfilter. Geen zorgen, voor het aflopen van de winactie zijn alle reacties verwerkt.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

48 reacties op “Difrax I love pakket voor Moederdag

  Nelly

  (24 mei 2020 - 14:42)

  Leuk pakket, ik loot graag mee.

  cb.dkl

  (16 mei 2020 - 10:22)

  Voor een hele lieve mama met een klein meisje wat hier vast heel blij van wordt! Wat een prachtig pakket

  Ivo

  (16 mei 2020 - 06:28)

  Mijn vriendin en ik zijn in verwachting van ons eerste kindje. Om goed voorbereid te zijn lijkt het me leuk om mijn vriendin als mama in spé in het zonnetje te zetten.

  Nadine

  (15 mei 2020 - 15:15)

  Een vriendin van mij die op het punt staat te bevallen! Ik zou haar hier zo blij mee maken!

  Ilse Brinkhuis

  (14 mei 2020 - 21:53)

  Zou leuk zijn voor mijn dochter, die zwanger is van haar eerste kindje.

  M. Haalboom

  (14 mei 2020 - 15:59)

  I ❤️ Difrax. Mijn zoontje van 2 heeft de Difrax flessen en spenen versleten, door veel/goed gebruik. Nu met mijn 2e op komst (juli) is zo’n mooi pakket meer dan welkom. Dan heb ik alsnog een mooi moederdag cadeau dit jaar.

  Angela

  (13 mei 2020 - 17:34)

  Oh wat een gave set! Ik ga binnenkort mama worden. We weten nog niet of het een jongen of meisje wordt. Vind het zoooo spannend!

  Elle

  (13 mei 2020 - 13:24)

  in juni verwacht mijn vriendinnetje een dochter, dit zou ze geweldig vinden

  Kim Stolk

  (13 mei 2020 - 11:27)

  Deze mommy2be doet graag mee! Hier word ik echt zo blij van ! 🙂

  evelien

  (13 mei 2020 - 10:44)

  Superleuk, mijn bestie wordt binnenkort moeder, dus het zou leuk zijn als ik dit aan haar kan geven..

   Linda

   (14 mei 2020 - 11:50)

   Wat een jaar. 2020. Ik begon in januari met een nieuwe baan in een nieuwe stad. En toen was ik opeens zwanger. Na bijna 3 jaar proberen, had ik het niet echt meer verwacht. En dan nu vanwege de coronacrisis in de ziektewet.. 1 september moeten we ons huis uit en de huizenmarkt is nou net niet de makkelijkste op het moment. 28 september ben ik uitgerekend. Haha mijn leven loopt altijd met hobbels, maar het mooie is, ik kom er altijd wel weer. Ik zou graag winnen, gewoon voor onszelf en ons eerste kindje, omdat ik vind dat we wel wat geluk kunnen gebruiken 😉

  Anniecke

  (13 mei 2020 - 09:42)

  Wat een geweldige set! Ik ben er helemaal verliefd op!
  Ik zou hem graag cadeau doen aan mijn beste vriendinnetje, een echt topper en single-mama!

  irma

  (13 mei 2020 - 07:56)

  voor onze dochter!

  Chantal

  (12 mei 2020 - 21:49)

  Wauw wat een leuke set is dit. Ik zou hier heel graag mijn zus (en mijn toekomstig petekindje) hier bij mee maken! Kan niet wachten om foto’s te maken met de kleine en deze mooie spulletjes!!

  Gerjanne

  (12 mei 2020 - 21:02)

  Superleuke en schattige set! Dit zou ik supergraag voor mijn schoonzus die in juni uitgerekend is, willen winnen.

  Iris

  (12 mei 2020 - 19:30)

  Hartstikke leuk!! Ik doe graag mee! Dit was mijn eerste moederdag en het is zo hartverwarmend wat ik allemaal gekregen heb! Onze 2 kanjers liggen in het ziekenhuis op de afdeling IC neonatologie, we zitten zelf in het Ronald McDonald en daar ben ik flink verwend door mensen die met ons meeleven💕. Het zou super zijn om dit te winnen voor onze tweeling! Kunnen we mooi gebruiken zodra ze thuis zijn!

  Jopie

  (12 mei 2020 - 18:59)

  Dit pakket zou ik graag voor mijn schoondochter willen winnen. Ze is net bevallen van een tweeling, een pittige periode gehad en nog komend vooral in deze tijd. En met een tweeling heb je alles natuurlijk dubbel nodig dus is zo’n pakket helemaal wel welkom

  Suleika

  (12 mei 2020 - 18:53)

  Wat een gave set. Ik verras hier graag mijn tweelingzusje mee!

  neeltje

  (12 mei 2020 - 15:46)

  mijn beste vriendin wordt over een paar maandjes voor de 1e keer oma !!!

  Anja

  (12 mei 2020 - 15:28)

  Wat een mooi pakket. Mijn zusje en schoonzusje zijn zwanger (uitgerekend binnen een maand na elkaar). Ik ben van plan een leuke luiertaart te maken en daar zou ik de speentjes en alles heel goed voor kunnen gebruiken 🙂 Dus ik doe graag mee

  Monique weber

  (12 mei 2020 - 14:35)

  Mooi pakket ik doe mee voor mijn bff die in verwachting is kan ik haar verassen

  marij brand

  (12 mei 2020 - 08:25)

  super voor mn petekindje die we in juli verwachten. Zo’n leuk pakket voor mn zusje

   Yvonne

   (12 mei 2020 - 18:58)

   Leuke actie, zelf ook altijd de producten van difrax gebruikt en ben er super tevreden over dus deze zou ik graag voor mijn schoonzusje willen winnen die net mama is geworden

  Tamara

  (11 mei 2020 - 18:59)

  leuk kraamcadeau voor in de kraammand van mijn vriendin die over 6 weken is uitgerekend!

  Monique de Bruin

  (11 mei 2020 - 16:15)

  Mijn zusje. Is zwanger en staat er alleen voor. In deze coronatijd absoluut niet leuk.. Ik zie ook dat de olifantenknuffel erbij zit.. Mijn zoon van bijna dertien had ‘m als lievelingsknuffel en ‘Ad Patat’ zoals we ‘m noemden (olifant was ‘ad’ toen hij klein was) ligt af en toe nog steeds in zijn bed. Ik gun zijn nieuwe nichtje/neefje net zo’n geweldige knuffel..

  co

  (11 mei 2020 - 16:15)

  ik doe graag mee voor mijn dochter

  Laura

  (11 mei 2020 - 13:18)

  Dat zou een leuke verrassing zijn voor mijn schoonzusje en haar eerste kindje. 🙂

  Willem de Wal

  (11 mei 2020 - 12:59)

  Ik doe mee voor mijn nichtje, die voor haar tweede kindje op 10 juni as. is uitgerekend. Ik denk dat ze bijzonder blij zou zijn met dit leuke pakket.

  anja jager

  (11 mei 2020 - 12:50)

  erg leuk om een vriendin en de kleine mee te verrassen

  janneke

  (11 mei 2020 - 11:42)

  Ontzettend leuk voor de komst van ons zoontje dus ik doe graag mee

  Ingrid Veltkamp

  (11 mei 2020 - 10:49)

  Mijn lieve dochter Stephanie zou ik hier heel graag mee verrassen. Zij is vorige week voor het eerst moeder geworden van een prachtige zoon!!!!!!!

  Marijke

  (11 mei 2020 - 09:34)

  Leuk! Voor mijn dochter!

  Jacqueline de Waal

  (11 mei 2020 - 07:12)

  Super voor de baby van Diana

  Nelly

  (11 mei 2020 - 07:10)

  Ik maak graag kans voor mezelf.

  Iris

  (10 mei 2020 - 23:12)

  Wat een leuk cadeau. Ik doe graag mee🙂

  Oma Will

  (10 mei 2020 - 22:50)

  Heel graag doe ik mee voor de schoondochter van mijn vriendin.
  Haar zou ik graag verrassen met dit I love pakket mama.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag ee.

  Henrianne

  (10 mei 2020 - 21:06)

  Ik doe mee voor mijzelf. 29 april is onze dochter Fayenn geboren. Een mooie set om voor haar te gebruiken.

  Desiree

  (10 mei 2020 - 20:27)

  Deze mooie set wil ik graag winnen voor mijn beste vriendin die haar eerste kindje verwacht.

  Marian B

  (10 mei 2020 - 19:05)

  Ik doe graag mee voor mijn schoonzusje en broertje. Zij kunnen het binnenkort goed gebruiken!

  Jan

  (10 mei 2020 - 18:54)

  Super leuk voor mezelf en mijn dichtertje mee te verblijden.

  Mendy

  (10 mei 2020 - 18:26)

  Ik vind dit zo’n schattig pakketje! Ik zal mijn zoontje hiermee willen verrassen. We hebben vandaag onze eerste Moederdag gevierd en hopelijk nog vele meer

  Stefany van wijk

  (10 mei 2020 - 18:15)

  Ik wil graag meedoen voor mijn beste vriendin die recentelijk is bevallen. Ik heb haar al een tijdje niet gezien en dit is een leuk cadeau om op te sturen om te laten weten dat ik nog steeds veel aan haar denk

  Cindy Framke

  (10 mei 2020 - 16:00)

  Wat een superlief setje! Ik doe heel graag mee voor mezelf en mijn kleine meisje

   Suus

   (10 mei 2020 - 19:04)

   Wat een leuke winactie! Ik loot graag mee voor mijn nichtje en haar dochtertje.

   Carolien

   (12 mei 2020 - 21:21)

   Super leuk! Ik doe graag mee! Begin juli word ik voor het eerst moeder. Deze handige spulletjes kan ik nog goed gebruiken!

  Marja Legius

  (10 mei 2020 - 15:14)

  Mijn schoondochter Lieke is op 7 april de trotse moeder geworden van een prachtige dochter. De kleine meid besloot meer dan een maand te vroeg dat het tijd werd om deze donkere wereld een beetje lichter te maken. Gelukkig doen ze het beiden enorm goed. Deze trotse oma zou hen graag willen verrassen met dit leuke cadeau van Difrax

  elisabeth maria martina

  (10 mei 2020 - 13:33)

  voor hester die vandaag haar meisje verwacht

  Stephanie Spekle

  (10 mei 2020 - 13:10)

  Wat een prachtige set! Ik maak graag een kansje voor mezelf voor onze kleine meid die we in juli/augustus verwachten. Ze kwam als een verassing en word tevens ons laatste kindje. Het zou geweldig zijn om haar met deze prachtige set aan de wereld te pronken dadelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *