Gastblog Kim: Op zoek naar een Peutersport

Gastblogger Kim schrijft over haar zoektocht naar een leuke sport voor haar peuter. Bekijk hier blogs van Kim.

Op zoek naar peutersport

Nu we tijdelijk in een ander dorp wonen is ons uurtje peuterzwemmen op woensdag komen te vervallen. Gewoon omdat we anders wel heel vroeg het bed uit moeten. En dat wil je niet op je vrije dag. Ik ben dus op zoek gegaan naar iets ter vervanging in de buurt.

Er is in Heiloo een zwembad, maar die website is zo slecht dat er geen tijden bij staan en bellen vergeet ik steeds. Dus, daar gaan we ook nog niet naar toe. In Castricum is er dansen, maar de lesblokken zijn al begonnen en je mag er als ouder niet bij blijven, iets wat ik nou juist wel wil.

Peutergym

Toen ontdekte ik in Limmen peutergym. Ook geen geweldige website, geen adres te vinden. Maar ik geef niet zomaar op! Ik ga op onderzoek.

Na eerst naar de verkeerde sporthal te zijn gereden, had ik op Google een oude website gevonden, met wellicht het adres. Waarna we eerst de verkeerde richting op reden, kwamen we uiteindelijk aan bij een school. Al teruglopend naar de auto, kwamen we gelukkig een andere moeder tegen die ook naar peutergym ging.

peutergym gastblogger Kim

We waren nog op tijd en werden vriendelijk ontvangen door mama’s met kindjes van Nikita haar leeftijd. Er was een parcours gemaakt die de kinderen af moesten leggen. Kruipen, springen, hangen, over de evenwichtsbalk en klimmen. Een half uur ravotten, even pauze en weer door. Na het opruimen van de spullen waarbij iedereen moet helpen mochten ze nog even voetballen. Toen weer naar huis. Ze wilde niet weg zo leuk vond ze het. Ze deed met alles netjes mee, bleef netjes op haar beurt wachten en genoot met volle teugen. Heerlijk om te zien. Volgende week gaan we natuurlijk weer.

Gaat jouw peuter ook ergens “sporten”?

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *