Lilo lastpak, kinderboek vanaf 8 jaar

Verboden te toveren! (8+) is het eerste deel in de nieuwe magische serie ‘Lilo Lastpak‘ van uitgeverij Kluitman. Met een heks als moeder en een vampier als vader heeft Lilo een eigenaardig leven. Dit magische boek van Anna Lott is ideaal voor fans van de populaire Heksje Lilly-serie.

Bij ons is nog steeds het thema Sprookjes op school. Maar die heksen zijn toch wel anders dan de heksen in Lilo Lastpak.

lilo lastpak

Lilo lastpak – verboden te toveren

Lilo heeft een groot geheim: haar moeder is een heks en haar vader is een vampier. Lilo mag absoluut geen magie gebruiken met andere mensen erbij, maar als haar kat mevrouw Mopper verdwijnt, staat ze voor een lastige keuze. Dan mag er wel een uitzondering gemaakt worden, toch? In dit spannende boek is het Lilo’s missie om samen met haar beste vriendin Lisa haar kat te redden.

Als je kan toveren, wat zou je dan toveren? Het liefst tover je natuurlijk snoepjes en mooie kleding en elke dag een lekker zonnetje en een zwembad in de tuin…of? Lilo mag niet toveren, maar wat moet ze dan nu. Gelukkig heeft Lilo haar beste vriendin Lisa, zo kunnen ze samen een oplossing bedenken voor het probleem.

Leuk boek, ik lees er uit voor, maar om zelf te lezen is het ook ideaal. Het boek is voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar, maar het is niet spannend of eng.

Anna Lott

De Duitse schrijver Anna Lott werkte jarenlang als redacteur voor de publieke omroep. Tegenwoordig werkt ze als freelance schrijver en bespreekt ze regelmatig kinderboeken op de radio. Samen met haar gezin woont ze in Bremen.

Sabine Sauter

Illustrator Sabine Sauter heeft een passie voor het illustreren van kinderboeken. Ze heeft Grafische Vormgeving gestudeerd en als ze niet aan het tekenen is, kijkt ze het liefst naar enge films.

Verboden te toveren! Lilo Lastpak
Schrijver: Anna Lott
Illustraties: Sabine Sauter
Vertaling: Merel Leene
Verkoopprijs € 12,99
Pagina’s: 104 pagina’s
Uitgeverij Kluitman
Isbn 978 90 206 7271 8

Meer kinderboeken en blogs

Bekijk het overzicht met de leukste kinderboeken
Lees ook: Knutselen met jonge kinderen

Lees hier tips over wat je kinderen vertelt over het Coronavirus en plannen met Peuters en kleuters

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *