Panda wil een vriendje prentenboek top 10 2019

In de prentenboek top 10 staat een heel mooi boek van een panda. Het boek is erg mooi vormgegeven, met de zilveren kleur. Het is echt een aanwinst voor het kinderboekenschapje op je kinderkamer. Hieronder vind je een leuke knutseltip bij het boek.

De nationale voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen 2019 starten over een weekje, op 23 januari en duren tot en met 2 februari 2019. Het doel is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. In de top 10 van prentenboeken van 2019 staat dit leuke pandaboek.

Nationale Voorleesdagen 2019 Panda wil een vriendje

Panda wil een vriendje

Panda heeft een leuke pandabeer gezien, waarmee hij vriendjes wil worden. Hij weet echter niet zo goed hoe je eigenlijk vriendjes maakt. Hij gaat kijken hoe andere dieren vriendjes maken en doet het na, hopelijk werkt het om zo de aandacht van de andere panda te trekken. De manieren waarop de andere dieren vriendjes maken, past eigenlijk niet zo goed bij panda. Panda weet het niet meer, hoe moet hij nou vriendjes worden met panda? Gelukkig loopt het verhaal goed af en raakt panda op zijn eigen manier bevriend met de andere panda.

Panda wil een vriendje prentenboektop 10

Wat vinden we van het boek?

Dit vind ik een heel erg leuk boek. Het is een leuk en makkelijk verhaal, met geweldige prenten waar je om kunt lachen met je kinderen. Laat je kinderen lekker meedoen met hoe de dieren doen in het boek en je hebt de grootste lol. Zoals ik hierboven al zei, vind ik het ook een prachtig boek. De tekeningen zijn leuk en de heldere kleuren steken mooi af bij het zilvergrijze van de bladzijdes. Echt een aanrader, leuk voor al heel kleine kinderen, maar ook zeker voor de vierjarige nog hartstikke leuk.

Panda wil een vriendje Prentenboektop 10 2019

Schrijver: Jonny Lambert
Uitgever: Veltman Uitgevers
Pagina: 24 pagina’s
Hardcover
Leeftijd: 4 tot 6 jaar
ISBN: 9789048315581

Boekrecensies Prentenboek top 10 2019:

Knutseltip

knutseltip panda

Bij de Knutseljuf Ede vind je een leuke knutseltip met gratis printable, om deze Panda zelf te knutselen! Hangend tussen de bamboestengels? Precies zoals in het boek! Bekijk op de site van de knutseljuf hoe je hem maakt, print uit, kleur in, knip uit en laat hem lekker bungelen!

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Panda wil een vriendje
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *