Lange zomeravonden Hellendoorn

Wat staat er bij jou op de agenda deze zomer? Zomerpret in Avonturenpark Hellendoorn met spectaculaire stuntshow, spetterend waterpark en lange zomeravonden. Wil je weten of dit een leuke pretpark is met kleine kinderen, lees dan mijn blog over Hellendoorn met jonge kinderen.

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

De perfecte periode voor gezellige uitstapjes met het hele gezin. In Avonturenpark Hellendoorn is deze zomer genoeg te beleven. Vanaf 6 juli is de spannende stuntshow ‘De Drakenridders’ te zien, waarbij een team topatleten gevaarlijk ogende sprongen van duizelingwekkende hoogtes maakt. Vergeet niet om op warme dagen de zwemkleding mee te nemen. In het Aquaventura Slidepark kan verkoeling worden gezocht bij de waterspeeltuin en gegleden worden van de waterglijbanen! Bovendien is op vier woensdagen in de zomervakantie het park langer geopend en wordt de dag afgesloten met een prachtige vuurwerkshow!

De Drakenridders

Aanstaande zaterdag gaat de spectaculaire zomershow ‘De Drakenridders’ in première. Een aantal keer per dag voert een internationaal team van atleten indrukwekkende stunts uit in het openluchttheater. Bezoekers worden meegenomen in een spannend nieuw verhaal over ridders en draken boordevol special effects. De show is geschikt voor de hele familie en is tot en met 1 september 2019 te zien.

Aquaventura Slidepark

Met 11 waterglijbanen, een heerlijk zandstrand en voor de kleintjes een waterspeelparkje is het in de zomermaanden heerlijk vertoeven in Aquaventura Slidepark. Het slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark. De entree bedraagt € 3,50.

Avonturenpark Hellendoorn achtbaan
Tornado

Zinderende Zomeravonden

Iedereen die extra lang wil genieten van alle attracties en shows in het Avonturenpark is welkom tijdens de Zinderende Zomeravonden. Op woensdag 31 juli, 7, 14 en 21 augustus zijn de attracties geopend tot 21.30 uur en wordt de avond om 21.45 uur afgesloten met een spetterende vuurwerkshow (doorgang afhankelijk van de weersomstandigheden).

Entreetickets zijn in het park en via de website verkrijgbaar. Op sommige dagen geldt een laagste prijs garantie, waarop een ticket al voor € 15,50 online verkrijgbaar is. De beste deal en meer informatie is te vinden op www.avonturenpark.nl.

Over Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de prachtige bossen ligt het gezelligste familiepretpark van Nederland; Avonturenpark Hellendoorn! Avonturenpark Hellendoorn biedt voor iedere leeftijd een dag vol avontuur in een rookvrije omgeving. Het park is geopend t/m 27 oktober 2019 en de entreeprijs bedraagt € 24,50. Kinderen t/m 2 jaar en jarigen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Een Seizoenpas 2019 is al verkrijgbaar vanaf € 59,50 per seizoen. In het seizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Kijk voor een overzicht van prijzen, seizoenspassen en openingstijden op www.avonturenpark.nl.

Avonturenpark Hellendoorn is onderdeel van een internationale groep van 15 vrijetijdsparken, onder de naam Looping Holding. De parken binnen deze groep kenmerken zich door een sterke regionale binding en een trouwe bezoekersgroep.

Bekijk hier ook onze blog over een bezoek met twee kleine kinderen aan Avonturenpark Hellendoorn.

Nog meer tips voor leuke pretparken en dierenparken? Bezoek ook eens:

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Zomer Avonturenpark Hellendoorn
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *