Must be a mom – blogs

Wil jij ook je verhaal vertellen op What’s on mama’s mind? Wij zijn altijd op zoek naar verhalen over het moederschap en avonturen van mede moeders en moeders to be. Heb jij een grote blooper of juist iets heel gaafs of bijzonders meegemaakt of juist een emotioneel verhaal te vertellen? We zijn op zoek naar blogs. Stuur een mailtje naar Mama’s mind. Hieronder vind je een aantal blogs:

Maxim Hagendorn studeren met een baby Ik wist niet dat ik zwanger was

Ik wist niet dat ik zwanger was
45 jaar en ongepland zwanger van de 3e
Mijn beste vriendin stal mijn babynaam
Hij ging er vandoor met de zwemjuf
Tegelijk zwanger met mijn moeder
Zwanger van een tweeling

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *