TETRIS is terug en nu voor de Nintendo Switch!

Sinds kort is het welbekende spel TETRIS 99 terug en nu gratis voor de Nintendo Switch! Je kent het spel vast nog wel van vroeger, waarbij je diverse Tetrimino’s met de richtingsknoppen naar de juiste plek moet begeleiden om te voorkomen dat het scherm helemaal vol raakt.

Nintendo Switch

Om TETRIS 99 te spelen heb je een Nintendo Switch Online abonnement nodig. Je speelt TETRIS99 tenslotte online tegen andere spelers van over de hele wereld!

Hoe werkt Tetris?

Je kent het vast wel, maar nog even de basics uitgelegd. Vanaf bovenaf vallen er diverse Tetrimino’s (stenen) in je scherm naar beenden. Je moet deze dusdanig draaien dat je nette rijen kunt vormen en stapelen, zodat je het scherm niet helemaal op laat vullen. Want als de tetrimino’s tot aan de top rijken, dan ben je af. Heb je een rij gemaakt, dan wordt de lijn schoongeveegd en krijg je je punten.
Lukt het je om zo te stapelen, dat je vier lijnen tegelijk kan schoonvegen. Dan behaald je “tetris”. Krijg je meerdere Tetris achter elkaar, dan verdien je superveel punten!

Garbage blocks

Als je twee of meer lijnen tegelijk schoonveegt, stuur je Garbage Blocks naar je tegenstanders, waardoor hun scherm gevuld wordt met blokken die lastig op te ruimen zijn. Omdat er 98 andere spelers zijn, zullen de Garbage Blocks je constant om de oren vliegen. Laat je niet kennen en sla terug door zelf lijnen schoon te vegen!

Je wordt gewaarschuwd voordat je met een Garbage Block te maken krijgt en je kunt zelfs zien hoeveel lijnen er jouw kant op komen. Er is dus nog tijd om je voor te bereiden! Blijf dus altijd alert en verander van aanpak wanneer dat nodig is. Met de rechterstick kun je kiezen naar welk type speler je je eigen Garbage Blocks stuurt.

Superleuk om dit spel te spelen en dus gratis met je Nintendo Switch Abonnement.

Speel ook andere spellen op de Nintendo Switch zoals:

Nintendo Labo voertuigen
Nintendo Labo motor race
Nintendo Switch Just Dance
Nintendo Switch Mario + Rabbids Kingdom Battle
Nintendo Switch UNO

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Nintendo Switch Tetris 99
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *